Nem hízni, fogyni akarok, de mozgás nélkül, van megoldás?
Azt hiszem, kicsit nevetséges lett a kérdés, de megpróbálom megmagyarázni.
Versenytáncos voltam, lételemem a sport volt, állandóan mozogtam, míg nem keresztszalagjaim elszakadtak, porcaim leváltak, térdkalácsom szilánkosra tört, sípcsontom felrepedt, két bordám is eltört. (sportbaleset) Mozgástilalom hatására a 170/60 ból 170/95 lett. Amikor újra mozoghattam, a spinninget kezdtem el űzni, heti 4-5 alkalommal, és ugyanúgy folytattam az amúgy napi kb 2000kcal-s étrendemet. 170/80 alá mégsem mentem. Elkezdtem kangoozni, azonban újra sportsérülésem lett, szerenmcsére nem olyan komoly, csak azért mégis.. Újra keresztszalagszakadás, és porcleválás. Nem értem, mért.. Útban voltam a súlycsökkentés mellett, erre megint kaptam az élettől egy koptatót. Nagyon koplalós étrendet nem bírnék, de szeretnék leadni a súlyomból továbbra is, és NEM meghízni ismét.. Elvileg most fél évig nem mozoghatok, azonban ez elég idő a visszhízáshoz.. De én nem szeretném. Egyébként húst, zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, főzeléket szoktam enni, meg néha csokit.. Ha valakinek van valami bevált módszere, ötlete, megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!