Hogyan lehetne hasamrol fogyni? Csak ott problémás a testem. valami otthoni megoldás kellene de nem felulés mert azt már probáltam. a vaálaszokat előre is kőszi
Csak onnan nem fogsz fogyni. Felüléssel meg végképp nem, hizsen az csak izmosít, de nem éget zsírt.
Fussál, és ne egyél túl sok zsírt és szénhidrátot.
Az előttem szólók jól leírták, de mondok neked egy példát, hogy értsd az emberi test működését!
A test zsírraktára egy rendszer, olyan, mint egy üveg víz! Egy üveg víznek csak a bal alsó sarkából ki lehet inni a vizet? Na a zsírraktár is ilyen. Eloszlik a testeden, de attól még egy nagy rendszer! Ha a szervezet zsírt használ fel, a zsírsejteket egységesen üríti a test minden pontjáról. Ahol kevesebb a zsír ott előbb fog látszani a dolog, mint ahol több...
És igen, a zsír elégetéséhez monoton, legalább 20, inkább 40-50 perces folyamatos mozgás kell. Gyors séta, futás, bringa stb.
Orvos, dietetikus és személyi edző "bácsi" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!