Szeretnék fogyni, de csak hasról! Elég vékony alkatú lány vagyok, csak a hasam nagy egy kicsit. Mit ajánlotok, mit csináljak?
http://www.youtube.com/watch?v=3iSBqFDMuq8
csináljad ezt naponta kétszer
elég kemény és csak néhány perc,sok sikert
Sajnos helyi zsírégetés nem létezik, így olyan nincs hogy csak hasról fogysz. Viszont, hogy ha csak ott van rajtad felesleg, akkor ez nem probléma :)
Belenéztem a videóba, biztos szép hasizmot lehet vele építeni, de zsírégetésre szerintem nem jó.
Javaslom az intervallumos edzéseket, annak biztos lesz hatása:). Pl. menj el futni, de ne monoton fussál, hanem úgy hogy 15 másodperc intenzív futás, 15 mp séta. Ezt csináld 10 percig. Ha esetleg nem fekszik a futás, akkor elvileg bármilyen kardiógyakorlattal működhet, a lényeg a rövid intenzív munka és a hasonló rövid pihenés.
Ezt érdemes elolvasni:
20:48-as vagyok.
Szívesen, sok sikert az edzéshez :)
Előzőnek:
A felüléssel az a baj, hogy kis izomcsoportot dolgoz meg, így kevesebb kalóriát égetsz el és tovább tart a fogyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!