Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúra vált be...

Milyen fogyókúra vált be neked? Hogy fogytál le?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 08:10
 1/7 Lerin válasza:

90 napos diéta: 40 nap alatt 10 kilo. De abbahagytam.

kicsit megerőlteti a szervezetet, de nem vészes. Ha pl gyenge a gyomrod, vagy túl magas az epetermelésed, akkor gyomorégés jelentkezhet.

Sok sikert.

Lerin 21F

2010. jan. 2. 09:42
 2/7 anonim válasza:

Úgy fogytam le, hogy rákattantam az eredeti, kínai zöldteára, akaratom ellenére... Mindig ittam. Ez olyan, hogy pár levélkét belepottyantasz a bögrébe, rá forróvíz, megvárod, míg besárgul és ihatod is!

Foggal-szűrős, cukor NÉLKÜL!

De finom, enyhén fanyarkás az íze. A kínai lányok is azért isszák, hogy karcsú alakjukat megtartsák. A legtöbb kínai büfében kapható.

Emellett persze az étkezés: sokszor keveset, az viszont bármi, amit megkívánsz!

Sok sikert.

2010. jan. 2. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Életmódot váltottam, napi 5-6 kis étkezéssel, rendszeres mozgással. Megtanultam, hogyan kell táplálkozni, mire van szüksége a szervezetemnek. 116 kiló voltam, ma 86 vagyok, kockás a hasam, és ez már régóta így van.
2010. jan. 2. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Mennyi idö alatt ment le a felesleg?
2010. jan. 3. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából 8-10 hónap volt.
2010. jan. 4. 11:25
 6/7 anonim válasza:

Én 110-ről fogytam 80-ra, kb. fél év alatt, ez nagyjából 2 éve volt, nekem is kockás azóta a hasam :)

Naponta, 2 naponta fél óra - 1 óra intenzív mozgás, és napi 4-5 pici étkezés. Mindent lehet enni, csak mindenből keveset. Nagyon fontos, hogy sose éhezz!

2010. jan. 9. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

18/l vagyok. tavaly elhatároztam, hogy 4-5 kg ledobok magamról... hát igen, csak hogy kipróbáltam egy csomó diétát( 14 napos, 1200kcal-ost...de semmi, egyből visszajött)

Anyukám nyert egy bizonyos terméket, ami egy italpor, és azt szedtem, amíg lejárt a kúra. nem igazán hittem neki, de bevált:)

mozgásról annyit, hogy hétköznap 20 percet gyalogolok.

166/65 ről 166/59re ment le.

szerintem sikeres volt.

2010. ápr. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!