Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek vékony? Többi...

Hogyan legyek vékony? Többi lent, képpel

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér,és nem is érzem magamat annak, de vékony szeretnék lenni.. Tudom, ezért páran meg fognak szólni, hogy "Egy lányon legyen mit fogni", de én vékony szeretnék lenni, nekem nem tetszik az átlagos, pont jó alakom..

Valahogy így szeretnék kinézni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sima fogyókúrával, kevés evéssel, sok ivással, semmi édességgel, kevés szénhidráttal, mozgással sikerülhet?

2014. jún. 8. 11:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat, akár tippeket, és tanácsokat is!
2014. jún. 8. 14:29
 12/19 anonim válasza:
100%
5-ös. Azonnal fordulj pszichológushoz!! Nem bántásból írom, de a történetedet olvasva egyből az anorexia jutott eszembe.
2014. jún. 8. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, sikerülhet :) tökéletes a módszer egy idiótának. És szeptembertől mi lesz? Ebbe belegondoltál már? Miért nem viszel kaját a suliba is?

Egyébként ez a lány genetikailag ilyen gebe, vagy tényleg csak párolt zöldségeken él.

Ha konkrétumra vagy kíváncsi: több fehérje (csirkemell, hal...stb), rengeteg zöldség, napi 2 liter folyadék, sok séta.

Neked ennyi úgyis elég a nyárra, mivel nem vagy elszánt.

2014. jún. 19. 09:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ilyen lenni? Ennek a nőnek nincs valami egészséges kinézete, alig van rajta izom, csont és bőr, és semmi melle nincs. Olyan mintha tinédzser kora óta semmit sem fejlődött volna, nem fejlődött ki nővé, hanem testalkatilag megmaradt kislánynak...
2014. jún. 20. 08:28
 15/19 A kérdező kommentje:

#13-as, honnan tudod, hogy nem vagyok elszánt?:)

Nekem pedig tetszik az alakja a csajnak, mondjuk, olvastam egy cikket ahol mondja, hogy próbál felszedni pár kilót, szóval igen, nála gondolom ez genetika...

#14-es, Másrészt, minek kell belém kötni? Ha nekem ez tetszik,akkor ez tetszik, és kész.

2014. jún. 23. 11:58
 16/19 A kérdező kommentje:
#1-es: Ez a csaj amúgy 16 éves, szóval,szeritem még Ő is tinédzser..
2014. jún. 23. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:

13-as vagyok:

"Sima fogyókúrával, kevés evéssel, sok ivással, semmi édességgel, kevés szénhidráttal, mozgással sikerülhet?" Ebből gondolom, hogy nem vagy elszánt, mert ha az lennél, utána olvasnál, hogy ez meddig fog működni.

De majd idővel rájössz, még fiatal vagy

2014. jún. 23. 13:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, lehetsz ilyen, de ez a nő a képen tuti nem egészséges....
2014. jún. 23. 18:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Tizenévesen nem is szabad fogyókúrázni, esetleg, ha túlsúlyos lennél! Kérdezd ki valamelyik orvos véleményét, mielőtt fogyókúrába kezdesz, nehogy az egészséged bánja!
2014. jún. 23. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!