Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne még...

Szerintetek mennyit kéne még fogyózni, hogy VÉKONY legyek? (kép)

Figyelt kérdés

Nekem tetszik a nagyon vékonyság, de úgy látszik nehezen érem el nagy küzdelmek árán. És ma kaptam egy olyan kritikát ami földhöz vágott, nagyon, ezek után akár napokig nem ennék, de tudom, hogy ez nagy butaság :S. Én viszont nem elégszem meg a "pont jó"-val, nekem a vékony tetszik, mindenki vékony a környezetemben. Ja és mielőtt még valaki írná, nem kérek olyat, hogy "csak villogni jössz ide" meg h azt mondjék hogy nem is nézel ki rosszul meg ilyenek... Nem.. tényleg elégedetlen vagyok, szeretném tudni, hogy családon kívüliek mit gondolnak erről. Nekik csak tényleg a nagyon vékony a vékony és sokszor kapom, hogy telt vagyok.Ha segítetek és normál válasz adtok azt megköszönném :).

Képek: [link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 4. 21:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És ez milyen alkatnak számít?
2014. ápr. 4. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vékony vagy, nem kéne fogynod.

Ha akarsz még javítani az alakodon, akkor sportolj, erősíts, hogy minél feszesebb és formásabb legyél. De a mozgás, a sport legyen a lényeg, ne a fogyózás.

2014. ápr. 4. 21:44
 3/14 anonim válasza:
Anorexiás vagy ?
2014. ápr. 4. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:
18%

még 5 kilót ledobhatnál! ez csak normáls!

inkább izmott növessz, mint zsírt!

a combod túl vastag, gyalogolj többet, kocogj, bicajozz

2014. ápr. 4. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
jaa és csinálj falnál könnyített fekvőtámaszt 3 sorozatot minimum
2014. ápr. 4. 21:54
 6/14 manó1235 ***** válasza:
49%
semennyit nem kéne fogyózni.. miért akar mindenki csontváz lenni? a fiúk is jobban szeretik ha azért van mit fogni egy csajon :)
2014. ápr. 4. 21:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem többet sportolni ezentúl, vagy intenzívebben. Nem vagyok anorexiás, bár régen volt evészavarom. 4. tudom, hogy vastag sokat sétálok,mondjuk futni már nem olyan gyakran,de bevezetem. Jöhetnek még vélemények.
2014. ápr. 4. 22:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, ezek a combok egyáltalán nem vastagok!
2014. ápr. 4. 22:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Kövér az nem vagy az egyszer biztos. A lábaid úgy néznek ki mint egy alul táplált etióp gyereknek ahogy ott állsz a wécé tetőn.

A derekad löttyedt látszik ahogy belevág bugyid. A melled már most lóg, ha még fogysz olyan lesz mint egy túrós zacskó.

Viszont vállad az van tetszik ahogy a karod is.

Neked edzened kéne plusz ehhez egy nagyon jó táplálkozás. Olyanra gondolok amitől a súlyod marad viszont, több izmod lenne és szép formás lennél.

Egyébként jó adottságod van, kezdhetnél vele valamit. Ebből simán kihozhatnál egy fantasztikus alakot. Sőt még annál is jobbat.

2014. ápr. 4. 22:33
 10/14 anonim válasza:
28%

"A derekad löttyedt látszik ahogy belevág bugyid."

a legszexibb egy csajban :)

2014. ápr. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!