Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek vékony? Többi...

Hogyan legyek vékony? Többi lent, képpel

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér,és nem is érzem magamat annak, de vékony szeretnék lenni.. Tudom, ezért páran meg fognak szólni, hogy "Egy lányon legyen mit fogni", de én vékony szeretnék lenni, nekem nem tetszik az átlagos, pont jó alakom..

Valahogy így szeretnék kinézni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sima fogyókúrával, kevés evéssel, sok ivással, semmi édességgel, kevés szénhidráttal, mozgással sikerülhet?

2014. jún. 8. 11:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Kezdj el drogozni.
2014. jún. 8. 12:05
 2/19 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki, aki normális válaszokat tudna adni?:) -.-"
2014. jún. 8. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
Testsúly kilogrammonként: 1.5 gramm fehérje (csirkemell) 2 gramm szénhidrát (risz) és 400 gramm párolt zöldség (répa, brokkoli stb) 2-3 liter víz. Ezt oszd el napi 6 étkezésre. Sportnak pedig tempós gyaloglás és fokozatosan emeld az időt. Jobban fogsz kinézni mint a csaj a képen. Kitartóan csináld, rendszeresen a kajálást is meg a gyaloglást is.
2014. jún. 8. 12:22
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, sikerülhet, úgy, ahogy leírtad. Mondjuk én ha fogyózom, akkor kemény diétába fogok és úgy nem tudok komolyabban edzeni is, mert úgy érzem, hogy nincs hozzá energiám. Tehát én diéta mellett csak valami lazább edzést bírok, amihez nem kell sok energia. De ez személyiségfüggő. Ha a szénhidrátbeviteledet és a kalóriabeviteledet minimálisra csökkented és mozogsz is mellette, akkor biztosan sikerül! Én is pont ilyen alakot szeretnék amúgy, mint amilyen képet feltöltöttél.
2014. jún. 8. 12:28
 5/19 anonim válasza:
56%

szerintem ne vágj ebbe bele, inkább fogadd el magad, az ilyen lányok általában a genetika miatt ilyen soványak.

de igen, kevés kajával, minimális szénhidráttal és mozgással lehetsz vékony, viszont nem éri meg belevágni. én a 167 centimhez voltam 55 kiló, most 44 vagyok. napi 700-900 kcalt eszek, mellette kb 1 órát biciklizek, még mindig nem látom magam vékonynak, továbbra is fogyni szeretnék, egész nap az evés körül jár az agyam, ha itthon valami finomat sütnek/főznek, teljesen bekattanok, iszonyat dühös vagyok és gyűlölöm a családomat, amikor látom, hogy eszik a jó kajákat, nekem pedig nem szabad, másik esetben pedig bezabálok, utána pedig egész nap folytatom és utálom magam érte. nem merek már a barátaimmal találkozni, mert attól félek, hogy belém tömnek valami egészségtelent. szerintem ne akarj ilyenné válni, inkább legyél átlagos testalkatú de agyilag ép, mint egy sovány idegbeteg őrült. :)

persze nem tudom, hogy most hány centi és kiló vagy, illetve mennyire akarsz lefogyni (nem tudom, hogy én ehhez a lányhoz képest sovány/dagi vagyok-e), mindenesetre nagyon vigyázz, nehogy ez váljon a legfontosabbá! (az ember azt hiszi, ogy ő nem járhat így, pedig de.)

2014. jún. 8. 12:33
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó Válaszoló! Ha ennyire rosszul érzed magadat, akkor miért nem kezdesz el enni? Szerintem azért nem, mert ha belenézel a tükörbe, akkor elégedett vagy magaddal és a külvilágtól is olyan visszaigazolást kapsz, hogy jó nő vagy, csinos vagy és nagyon sok férfi megfordul utánad. És pont ez a legtöbb nő álma, azért akarunk így kinézni és azért akarunk fogyózni.
2014. jún. 8. 12:38
 7/19 anonim válasza:
kezdj úszni az a leghatásosabb :)
2014. jún. 8. 12:38
 8/19 anonim válasza:

6-os, félek a hízástól és nem merek többet enni, illetve nem látom magam elég vékonynak és szeretnék még pár kilót fogyni. a környezetemtől pedig általában negatív kritikák érkeznek.

de félreértés ne essék, nem szeretném megijeszteni a kérdezőt, nyilván nem mindenki esik ebbe a hibába, de azért vigyázzon, mert nem túl kellemes ez az állapot, és nem túl nehéz belecsúszni sajnos. (5-ös voltam.)

2014. jún. 8. 12:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy lisztérzékeny beteg lány ismerősöm. Szép vékony és ezt ki is használja, nagyon kihívóan és nagyon pics.san öltözködik. Van két lány testvére, ők nem betegek és átlagos testalkatúak, de nem is kihívó a kinézetük. Mostanában sajnos a vékonyság a divat, mert ebben van az üzlet. De a férfiak nagy részének is a törékeny, vékony testalkatú nők tetszenek, úgyhogy nincs más lehetőség sajnos nekünk nőknek, muszáj vékonynak lennünk és vagy genetikából vékony egy nő, vagy fogyózik és edz keményen.
2014. jún. 8. 13:39
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hiszem, évzáró után el is kezdenék fogyózni... Amíg suli van, nem nagyon megy, mert nem szoktam ételt vinni a suliba, ott pedig csak egészségteleneket lehet venni a büfében, stb.

Egyébként, 164cm körül vagyok, és 51-52kg. :)

2014. jún. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!