Miért akarják szabotálni a fogyásomat?
Van két barátnőm. Mindhárman ducik vagyunk.
Én elhatároztam, hogy lefogyok, mindennek utánaolvastam, le is ment már 6 kiló, még egyszer ennyi van hátra.
Az egyik barátnőm kb hetente elhatározza, hogy lefogy, ezért mindig mondogatja nekem péksüti evés közben, hogy holnaptól elkezdi. Aztán másnap estére feladja és bevág egy tábla csokit. Amikor látja, hogy egészségeset eszem, beszól a kajámra. Azt mondja, inkább dagadt lenne, minthogy ilyeneket egyen. Amikor látja, hogy bemelegítek futáshoz (tesin), kineveti a technikámat. Rá akar beszélni egy este 11-kori pizzázásra.
A másik barátnőm hasonló. Ő nem cikiz, csak mindig rá akar beszélni a zabálásra. Mindig sütizni, fagyizni hív, amikor tudja jól, hogy én ilyet nem eszem. Gyrosozni hív hajnalban amikor bulizunk. Ő is le akar fogyni, de minden találkozásunknál bemegyünk egy boltba, ahol csokit vesz magának.
Én elhiszem, hogy irigykednek az akaraterőmre, de miért akarják, hogy ne tudjak lefogyni? Nekik mi a jó abban?
18/L
hát, ha máshogy nem szálltak le rólad, akkor érhető, hogy valamit füllentettél, sztem jól csináltad :)
uhh :/ ez nem is barát...
"első válaszoló, neked van önbizalmad rendesen?"
Természetesen. Miért ne lenne? És ehhez nem kell se ronda, se kövér, se buta barátnőket magam köré gyűjtenem. Soha nem is tettem.
Mondjuk soha nem is külső, hanem azonos érdeklődés alapján választottam barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!