Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik minden élelmiszercsoporto...

Akik minden élelmiszercsoportot rossznak gondolnak, azok mit esznek?

Figyelt kérdés
Csak nevetni tudok azon, amikor itt néhányan még egy kis gyümölcsöt is elleneznek, miszerint nincs benne semmi hasznos, csupa cukor blablabla. Ha ennyire félnek mindentől, akkor min élnek egész nap? Zöldségen és csirkén? Éljen a változatos étkezés! -.-"
2014. jún. 4. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért meg kell mondjam, a gyümölccsel fogyózást én sem tartom nagy ötletnek, mondjuk én laikus vagyok, akit ez amúgyis csak szerteágazó érdeklődése miatt érdekel, nekem elhanyagolható esélyem van arra, hogy csak gyümölcsöt egyek egy nap. Viszont amikor egy kiló gyümölcs egyesek szerint tuti hízást jelent, azt egyáltalán nem tudom komolyan venni, cukor és inzulinválasz ide vagy oda.
2014. jún. 5. 01:07
 12/18 anonim ***** válasza:

"a testem naponta igényli"

"vágytam rá"

"kívántam"

"testem,testem,testem"

hallod 8as,neked egy pali kellene inkább a szóismétlések alapján nem a sok gyümölcs haha:)

2014. jún. 5. 01:48
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es, a "szabad szólásszabadság" nem is tetszett?
2014. jún. 5. 04:34
 14/18 anonim ***** válasza:
amúgy: lehet filozófiai magasságokba repkedni, de a kérdező azért tette fel a kérdést, mert az itteni 2. válaszoló egy másik kérdésnél azt találta írni, hogy az eper sz@r és nincs benne semmi. Úgyhogy én ezért nevettem a második válaszon.
2014. jún. 5. 04:36
 15/18 Lipton. ***** válasza:
De ez gyümölcscukor, ez nem szolgál energia ként.
2014. jún. 5. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:

#12: Hedonista vagyok. Étel, párkapcsolat, mozgás, levegő és minden egyéb terén kellenek élvezetek, egyszerre. A táplálkozásnál különösen előtérbe kerül a test és az élvezet, számomra egyértelmű, hogy sokszor előfordulnak.

#13: Ja, azt elbénáztam. Elég sokat írok s nem vagyok elég figyelmes, írtam én már sokkal rosszabb irományokat is éjjel a gyk-n. Remélem, a helyesírásom többnyire rendben van, azt mindig is fontosnak tartottam (bár az egybeírás, különírás sosem ment egészen jól, nincs benne elég logika számomra. kár, hogy nem vagyok német.)

2014. jún. 5. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülyeségeket hordasz össze kérdező, de megpróbálok rendet tenni a fejedben.

- A köztudatba úgy ékelődtek be a gyümölcsök mint a szent grál, amiből annyit eszel amennyit akarsz, sőt minél többet eszel annál jobb. Ez azért történt ,mert az emberek nagy része szinte egyáltalán nem eszik gyümölcsöt, ezért nem csoda hogy sokan a gyümölcsevésre próbálnak buzdítani. De ez nem azt jelenti hogy a gyümölcs az egészség alfája és omegája.

Teljesen csak élsportolók hagyják ki a gyümölcsöt az étrendjükből, mikor szigorú diétát tartanak. Ez nem azt jelenti hogy 20 kiló fölöslegből akarnak kicsit leadni, hanem azt hogy olyan testzsírszázalékuk van amilyen az itt olvasók közül senkinek nem volt és nem is lesz, és ezt akarják még jobban csökkenteni. Azért szólják le páran a gyümölcsöket mert minden nap érkezik ilyen kérdés hogy "egész nap csak almát ettem le tudok-e fogyni 20kilót egy hét alatt?". Az ilyen hülyék miatt akik nem tudják mi az a mérték és gyümölcsön akarnak élni. Bárki nyugodtan ehet minden nap gyümölcsöt, sőt akár minden étkezéshez is, de nem erre kell alapozni, legyen a gyümölcs a desszert egy tápláló étkezés után.

-A legszebb amikor a változatos étkezésről próbálnak meggyőzni azok akiknek az jelenti a változatosságot, hogy meki helyett burger kingbe mennek. Attól hogy szart eszel, de változatosan az attól még szar marad. Tudom most azzal fogsz jönni hogy te nem jársz mekibe, nem eszel egészségtelen kajákat, csakhogy valószínüleg azt se tudod mi egészségtelen, mert egész nap szénhidrátot enni igenis az!

-A változatosságról még annyit, hogy a szervezetnek minden nap ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége, nincs olyan hogy keddenként a magnézium kell neked, pénteken meg a B vitamin. Aki odafigyel rá hogy mindent a kellő mennyiségben és arányban megegyen az eheti akár ugyan azt is egész életében. A változatos étkezés szó jelentését nem érted. Attól lesz változatos hogy minden mikro és makro tápanyagot tartalmaz, nem attól hogy egyszer "a" egyszer meg "b" ételből viszed be ugyanazt.

-Senki nem él csak zöldségen és csirkén, persze könnyebb ezt hinni hogy a magad hülyeségét igazolhasd vele, mint gondolkodni. Azért hangoztatják a zöldséget meg a csirkét, mert pont ezeket hanyagolja el mindenki és almával meg kenyérrel akarnak fogyni. A csirke a legolcsóbb zsírszegény fehérje forrás, elég logikus hogy ezt ajánlják először, de kétlem hogy bárkitől olyat hallottál volna hogy csak csirkét lehet enni.

-Szóval most egy nem létező ellenség ellen harcolsz, gondolom valaki leszólta a koplalós gyümölcsdiétádat, talán kioktató, bukó stílusban és így próbálod levezetni a frusztrációdat, mert nehéz elfogadni hogy nincs igazad. Tipikusan úgy tetted fel a kérdést hogy nem válaszokat vársz, csak társakat ahhoz hogy ócsárold a "csirkeevőket".

2014. jún. 5. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:

#17: Az OK, hogy van egy csomó ember, aki rengeteg gyümölccsel akar fogyni (végülis ő dolga, de tényleg nem értem, mi ez a gyümölcsmánia fogyásnál) - de igenis van egy csomó ember, aki szerint a gyümölcsöt nagy ívben kell elkerülni, főleg, ha fogyni akarunk. Nézd meg a kérdés leírásában, a kérdező azokat bírálja, akik szerint egy kis gyümölcs is értelmetlen, hizlaló szemét.

Amúgy inkább éhgyomorra szokták ajánlani a gyümölcsöt, nem desszertnek.

2014. jún. 5. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!