Akik minden élelmiszercsoportot rossznak gondolnak, azok mit esznek?
Gondolom, nem ugyanazok szólnak be mindenfélére...
S még a zöldség is rém változatos tud lenni, sokféle zöldség és elkészítési mód van... De van, aki szerint nem kell változatosság és élvezet sem, s ha kapna egy bogyót, ami elég a testének, boldogan áttérne rá... Sokféle ember van.
A gyk előtt én nem tudtam, hogy ilyen sokan gondolják, hogy aki fogyni akar, ne egyen gyümölcsöt semmiképp... Mindenesetre engem nem befolyásol, az tuti :)
Én azokon szoktam csodálkozni, akik a zsírt és a szénhidrátot egyaránt kerülik. Na úgy nehéz lehet enni.
S ott vannak azok, akik szerint reggelire csak zab, délre csak csirke és zöldség, estére csak túró jöhet szóba, ez Az Egyetlen Helyes Étkezés, ha fogyni akar az ember... :D
a gyümölcs dolog sportolóknál számít már csak,szálkásításnál.
vagyis ha az átlag alatti sportolói szintű testzsírszázalék elérése a cél.
a rovat kérdezői meg alapvető étkezési ismeretekkel sem rendelkeznek,nehogy sportolók lennének komoly célokkal,ezért náluk nem szempont különösebben ez a része.
a hús zöldséggel meg mi bajod?
a legalapabb kaja.
jó étvágyat hozzá,de nem értem ez most hogy jön akkor a diétás rovatba?
ezt a szokások meg a tököm tudja milyen kategóriában kérdezd meg.
#6: Mivel nem káros (most a vegyszereket hagyjuk, mindenben van valami, amit nem normálisan, hanem a szokásos modern módon termesztettek/tenyésztettek), viszont finom, ebből nekem teljesen hasznos a gyümölcs, de legjobb tudomásom szerint hasznos anyagokban sincs benne hiány, a cukortartalma pedig energiának megteszi :D Aki nem akarja enni, ne tegye, szabad neki. Az én testem naponta igényli s benne jobban bízom. Van, aki butaságnak tartja s ezt hangoztatja, szabad szólásszabadság és egyebek, de nagy ívben tehetsz rá, mint egy különálló, saját aggyal rendelkező emberi lény.
Ma különösen így gondolom, 20 deka eper és 10 deka datolya után. A datolyák elég speckók, nem kifejezetten vágytam rájuk, de egyszerűen nem kívántam mást enni, de szükségem volt valamire. Ha a testem nem teljesen illogikusan működik, akkor felhasználta őket a működésére, amiben 2 óra gyaloglás is benne volt, némi szintkülönbséggel. Nem nagy mozgás, de valami és nem ettem sokat előtte. Mai táplálkozásom, bár nem szénhidrátszegény, egész jó és ha minden napom ilyen lenne, nem lenne gond a fogyással sem. Bár a gyümölcsellenzők elméletei ezzel nem feltétlenül vágnak egybe. Ami nem zavar, a testem gyakorlata számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!