Hogyan álljak ellen az étvágyamnak?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és most már muszáj lenne fogynom. magas vagyok eléggé (~191-3cm) de mellette 94 kiló.
szeretnék lefogyni, de a legnagyobb problémám azzal van, hogy a családban mindenki jól főz, és a finom ételeknek nehezen tudok ellenállni, főleg akkor, ha úgy pakolják elém ahogy a nagyszüleim.... Hogyan álljak ellen az étvágyamnak és egyek kevesebbet? Segítsetek!
2014. jún. 1. 21:32
11/13 anonim válasza:
Szerintem beszélj egy dietetikussal, ők erre szakosodtak. :) Mert tényleg annyi mindent lehetne mondani, hogy mit egyél, ne egyél, mikor, mennyit, sportolás, kitartás, esetleg ha valakivel együtt csinálod... de ez tökre személyfüggő, hogy kinek mi válik be. Szóval orvosi tanács én azt mondom, mert az egészség a legfontosabb.. meg gondolj a lányokra, aztán ha fogytál és izmosabb lettél majd ők gondolnak rád. :) hajrá
12/13 anonim válasza:
A következőt tedd:
Mondjuk ebéd van. Éhes vagy. Igyál meg egy pohár meleg vizet. Utána. Igyál meg egy fél pohár (még mindig) meleg citromos vizet. Egyél, egy-két kisebb falatot lassan, alaposan összerágva. (Olyan 30x rágd meg, a kisebb falatot!) Utána igyál újabb párkorty meleg vizet, és így tovább. Nekem bevállt, de kinek hogy.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik :)
2014. jún. 9. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!