Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyasszam le a húgomat?

Hogyan fogyasszam le a húgomat?

Figyelt kérdés

Nos, 12 éves, és 160 cm. Fogalmam sincs, hogy hány kiló, de azt tudom, hogy én 70 kg vagyok, ugyanilyen magas, és nálam ducibb kicsit (bár még csak most kezdett el 'nőiesedni'), és 44-es ruhákat hord.

Nagyon szeretnék segíteni, mert én voltam 90 kiló is (most is fogyókúrázom még), és nem akarom hogy azt érezze valaha is, amit én éreztem/érzek.

Régen vékony kislány volt, de rengeteget eszek, a szüleink meg meg is vesznek neki minden sz*rt (nekem megveszek az egészséges kajkat, szal ez nem lenne akadály). Próbálkoztam mindennel, próbáltam vele megbeszélni, próbáltam csúnyábban is, csináltam róla fényképeket is, hátha úgy jobban látja, mondtam, hogy 'versenyezzünk', ha nyár végére lefogy 10 kilót, akkor kap egy gyönyörű ruhát tőlem, vagy elviszem állatkertbe, vagy tudom is én. Próbáltam azt is, hogy tornázzunk vagy menjünk futni együtt, vagy hogy egye azt, amit én, de semmi nem használt.

Hogyan segíthetnék neki?

2014. jún. 1. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

https://www.youtube.com/watch?v=CbBdzUkq4sc

Fontoljátok meg amiket ő mond.

2014. jún. 1. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez elég nehéz kérdés, mert még nem igazán foglalkoztatja a külseje.

Esetleg a szüleiddel kéne beszélned, mert te hiába nevelnéd az egészséges étkezésre, sportra, mert ha megkapja az édességet, csokit, chipset, kólát stb. akkor nem ért sokat.

Rendes vagy hogy próbálod őt lefogyasztani, remélem mindkettőtöknek sikerül elérni az egészséges testalkatot.

A szüleitek túlsúlyosak?

Esetleg az egész családot bevonva könnyebb dolgotok lenne, bár tudom hogy sok helyen kinevetik a családtagok ezeket a próbálkozásokat.

2014. jún. 3. 20:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Anyukám az, apum nem.

Anyu örökké fogyókúrázik, minden hülyeséget kitalál, aztán 3 hét után feladja, aztán elölről minden. Ez megy évek óta, szóval vele ilyen szempontból nem sokat élek..

2014. jún. 3. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet ha anyudba is próbálnál lelket önteni, akkor könnyebb lenne a húgodat is meggyőzni.

Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de lehet ha beszélnél vele négyszemközt, elmondhatnád neki így pl:

" Anya, nagyon szeretném ha segítenél nekem, meg a húgomnak is. Tudod milyen rossz érzés mikor nem tudsz olyan ruhát felvenni amiben csinosnak érzed magad,vagy mennyit bőgtem mikor kinevettek suliban a súlyom miatt, tesin béna voltam meg ilyenek. Nem akarom hogy ugyanez legyen a húgommal is, mert tudom milyen rossz érzés. Talán ha együtt megpróbálnánk fogyni, akkor te is kitartóbb lennél, és elérnéd hogy fogyj. Nem várok túl sokat, csak jó lenne ha jobban odafigyelnénk mit eszünk. Nem akarom azt sem, hogy az elhízás miatt betegek legyünk. "

2014. jún. 3. 21:35
 5/5 anonim válasza:

Szia !

Szerintem igazából szegény még csak egy kislány.

Megértem,hogy nem akarod,hogy átélje azt amit te,de gondolom téged se zaklattak 12 évesen hogy fogy már le.

Szerintem, ha majd megtapasztalja az első szerelmet, vagy hasonló,akkor majd megteszi az első lépéseket. Majd magától rájön, hogy ez rossz.Egyébként milyen a kapcsolatotok? Már lehet hogy el is kezdte ?

2014. jún. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!