Hogy fogyasszam le a "lelkem" is?
Figyelt kérdés
Lefogytam több mint 30kg-ot (még 10-12 van vissza), szinte mindenki mondja hogy milyen sovány lettem, ruháim is lötyögnek, de valahogy nekem a tükörbe még mindig az a dagadt pasas néz vissza. Hogy nyerjek önbizalmat?2014. ápr. 22. 10:31
1/7 Mi közöd Tőle válasza:
Légy BÜSZKE az elért eredményre. Jutalmazd meg magad, hogy mennyire ügyes voltál. A jutalom alatt ne feltétlen ételre gondolj, de akár az is lehet. Veszel magadnak pár új ruhát, egy új karórát, valami ékszert, bármit. Hitesd el magaddal, hogy nagy dolgot vittél véghez és hogy most mennyire jól nézel ki. Ilyen egyszerű.
2/7 anonim válasza:
Gratula az elsőnek hozzászólónak. Ez fantasztikus hogy ennyit sikerült leadnod, tényleg legyél büszke rá. További sok sikert.!
3/7 anonim válasza:
Hát persze, csakis ékszerrel jutalmazd meg magad, hapsikám... :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 22. 13:29
5/7 anonim válasza:
Talán segítene, ha készülnének rólad olyan fotók, amin másokkal együtt vagy. Én például akkor tudtam könnyebben helyrerakni magamban, hogy hogy is nézek ki, amikor a futóversenyeken készült képeken másokhoz viszonyítva is láttam magam. De bármilyen rendezvényes vagy családi fénykép is jó, csak legyél kitakarva.
6/7 anonim válasza:
*...csak NE legyél kitakarva. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötletnek hangzik, köszi :)
2014. ápr. 22. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!