Hogy fogyhatok 1 hét alatt legalább 5kg-t?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék lefogyni mert pont egy hét múlva randim lesz egy helyes sráccal és szeretnék neki tetszeni. De nem csak neki szeretnék hanem már vékony is szeretnék lenni. Mert már kis koromtól duci vagyok és ez végett sokat csúfoltak. Most 67kg vagyok és legalább 62kg-61kg szeretnék lenni. Előre is köszönöm a válaszokat ! :)2014. máj. 31. 13:13
1/8 anonim válasza:
Egy hónap alatt normál tempóban 3-4 kg-ot lehet fogyni. Neked az 5 kg-hoz legalább 1,5 HÓNAP kellene.
Rakd át a randidat, vagy fogadd el magad. Mert ha hízékony alkat vagy, akkor 1 hét alatt még be sem indul a fogyásod, nem hogy 5 kg-ot leadj.
2/8 anonim válasza:
Szerintem vágd le az egyik karod! -_-
Most komolyan:egy hét alatt 5 kg-t??? Szerinted ez lehetséges??Talán koplalj ész nélkül,akkor biztos tök csinike leszel....
Távlati célként pedig tűzd ki magadnak az agytérfogat növelését!Komolyan rád férne!
4/8 anonim válasza:
Le lehet fogyni koplalással. De nem éri meg ilyen gyorsan semminek sem tesz jót. Ha le szeretnél fogyni, ne 1 hét alatt akard, hanem szép fokozatosan és akkor hosszútávú eredménye lesz...
5/8 anonim válasza:
valts inkabb eletmodot,irj ram ha erdekel
7/8 anonim válasza:
Sehogy, nem most kellett volna kitalálnod, hogy fogyni akarsz. 5 kilóhoz tényleg kb másfél hónap kell, nem 1 hét.
8/8 anonim válasza:
Az igazi elfogad olyannak amilyen vagy. Ez nem az jelenti, hogy nem kell változtatnod, ha szeretnél, de ne kapkodj.
Annyit nem ér az a helyes srác se, hogy koplalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!