Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlzás lenne ez az edzés?

Túlzás lenne ez az edzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok 169 cm vagyok, 16 eves lany. 53-54 kilorol fogytam 50 es fel kgra, egeszseges, dietas taplalkozassal (reggelire szendvics, tizorai gyumolcs, ebed ami a suliban van, vacsora joghurt, turo..) de meg van egy kis zsirreteg a combomon, hasamon es hatul egy kis uszogumi, es ez eleg hulyen nez ki. Viszont visszaalltam a normalis taplalkozasra, amit eddig csinaltam, es ugy gondoltam hogy sporttal formalom a testem. A legnagyobb gond a nagy hasam, mivel nagyon vekony alkatom van es konnyuek a csontjaim, de olyan mintha terhes lennek. Heti egyszer mennek kangoozni egy orat, haromszor fel ora konnyu futas es minden nap otven perc pilates kezdoknek. A kerdesem az lenne hogy nem izmosodnek meg tulsagosan ilyen sok mozgastol? Eleg lenne a pilates futos napokon? Elore is koszonom a segitseget es bocsanat hogy hosszu lett es hogy nem hasznaltam ekezetet, telefonrol irok.

2014. máj. 30. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
A te "egészséges, diétás " étrended kész röhej. "Túl" izmos biztos nem leszel, legfeljebb kifingasz.Az izomnöveléshez tömegnövelő étrend és kemény súlyzós edzés kell.
2014. máj. 30. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:
MiertMie rossz az etrendem? Reggelire szenhidrat, ebedre fott etel tehat leves es masodik, vacsorara feherje, napkozben pedig gyumolcs. Nem akarok izmot noveszteni, az edzessel nyilvan lesz egy kicsi. Egyebkent pedig adhattal volna ertelmes valaszt is a kerdesemre bunkozas helyett. Akkor felteszem megegyszer a kerdest: egeszseges ennyit edzeni vagy lejjebb kene venni? Szalkasitas a cel es a hasam ledolgozasa. Kerlek segitsetek!
2014. máj. 30. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Márpedig meg tudom érteni a reakciót... Reggelire szendvics, ebéd ami a suliban van... Ennél kevésbé azért nem könnyű odafigyelni az étkezésre, úgy értem, aki nem figyel oda, az pont ezt csinálja.

Nem tűnik soknak a mozgás, s egy lány aggodalma azon, hogy túl izmos lesz, sokak számára már nagyon rég röhejes.

Ha nem akarsz "túl" izmos lenni, soha az életben nem leszel az. Ha az akarsz lenni, akkor pedig igen keményen kell tenned érte, nem ilyen minimális futás és nem minimális pilates (az amúgy kemény tud lenni, egyes pilates edzők kezdő gyakorlatai is kifektetik az edzetlent, nem 50, de 10 perc alatt) szinten, s ugye, ahhoz enni is kell rendesen.

Ha szálkásítani akarsz és annak megfelelően eszel, nem nagyon fogsz izmosodni, jó hát totál kezdőként még valamicske megtörténhet deficittel is, de abból olyan nagy izmaid nem lesznek. Az izomfejlődés amúgy is idő, még ha nekifekszel és fiú vagy, akkor se várhatsz havi kilókat...

2014. máj. 30. 21:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Ertem hogy nem tunik jonak az etkezesem, de nem tudom mashogy csinalni, mivel nincs penzunk masra, jo hogy a sulis menzat ki tudjuk fizetni. Reggelire meg teljes kiorlesu amgos kenyeret viszek zsirszegeny sajttal sok zoldseggel es nappi ket liter vizet megiszom. Koszonom a valaszokat!
2014. máj. 30. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Még szép voltam és nőies... A válaszom pedig értelmes.

A fogyás, szálkásítás étrendi kérdés alapvetően. Ha ez nincs rendben, akkor bukta a dolog. Akiket a tv-ben, neten, akárhol látsz,hogy "hűdejólnéznekki",nos ők nem a menzán kajálnak...

2014. máj. 30. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Egészséges diétás szendvics meg joghurt, túró? :D

LOL.

Talán nem kéne ilyen szutykokat enned, és akkor nem lenne olyan zsírréteg rajtad.

Pocak, miért eszel zöldségeken kívül más szénhidrátot, és miért tolsz tejtermékeket, ha én innen megmondom hogy a tested nem bírja ezeket?

Ennyi mozgás meg az alap, ne aggódj..

2014. máj. 31. 09:10
 7/7 anonim válasza:
neked semmi képpen se kell fogynod, már 54 kilo-val is inkább túl sovány voltál. Amúgy ha formálni akarod magad akkor a sport jó dolog, attol ne félj, hogy túl izmos leszel, ezzel inkább fogysz meg kicsit formálod magad mint izmot épitesz fel. Inkább arra vigyázz, hogy ne legyél még könnyebb, nyugodtan ehetsz normálisan
2014. máj. 31. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!