Túlzás lenne ez az edzés?
Márpedig meg tudom érteni a reakciót... Reggelire szendvics, ebéd ami a suliban van... Ennél kevésbé azért nem könnyű odafigyelni az étkezésre, úgy értem, aki nem figyel oda, az pont ezt csinálja.
Nem tűnik soknak a mozgás, s egy lány aggodalma azon, hogy túl izmos lesz, sokak számára már nagyon rég röhejes.
Ha nem akarsz "túl" izmos lenni, soha az életben nem leszel az. Ha az akarsz lenni, akkor pedig igen keményen kell tenned érte, nem ilyen minimális futás és nem minimális pilates (az amúgy kemény tud lenni, egyes pilates edzők kezdő gyakorlatai is kifektetik az edzetlent, nem 50, de 10 perc alatt) szinten, s ugye, ahhoz enni is kell rendesen.
Ha szálkásítani akarsz és annak megfelelően eszel, nem nagyon fogsz izmosodni, jó hát totál kezdőként még valamicske megtörténhet deficittel is, de abból olyan nagy izmaid nem lesznek. Az izomfejlődés amúgy is idő, még ha nekifekszel és fiú vagy, akkor se várhatsz havi kilókat...
Még szép voltam és nőies... A válaszom pedig értelmes.
A fogyás, szálkásítás étrendi kérdés alapvetően. Ha ez nincs rendben, akkor bukta a dolog. Akiket a tv-ben, neten, akárhol látsz,hogy "hűdejólnéznekki",nos ők nem a menzán kajálnak...
Egészséges diétás szendvics meg joghurt, túró? :D
LOL.
Talán nem kéne ilyen szutykokat enned, és akkor nem lenne olyan zsírréteg rajtad.
Pocak, miért eszel zöldségeken kívül más szénhidrátot, és miért tolsz tejtermékeket, ha én innen megmondom hogy a tested nem bírja ezeket?
Ennyi mozgás meg az alap, ne aggódj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!