LoLmAnUsH kérdése:
Nem lenne túlzás ez az edzés?
Figyelt kérdés
14 vagyok hyperaktív (vagy nem tudom hogy írják :D) és szeretem a "saját határaimat" feszegetni.Nemrég kitaláltam hogy (most komolyan ne nézzetek hülyének de tényleg bármit megteszek egy(azaz több) jó edzésért :D) a táskámat telepakolnám valami súllyal pl téglával xD és azzal átmásznék magas kutya box-ainkon, futnék stb.. persze ezt tanulás, és heti minimum 2-3 foci mellett.. + edzés napi 50 fekvő2014. máj. 7. 23:08
1/2 anonim válasza:
Hát ez elég baleset veszélyesnek tűnik. Léteznek ilyen bokára, vagy csuklóra rögzíthető súlyok, sajnos nem tudom pontosan hogy hívják ezeket. Ilyesmin nem gondolkodtál? Egyfajta passzív edzés, egész nap rajtad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!