Mennyi idő alatt fogyhatok le ezzel a módszerrel?
Elkezdtem ezt az étrendet néhány napja, arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő alatt (ha szigorúan betartom) fogyhatnék le vele? Most 182 cm vagyok és kb. 73 kg, de nem ebben mérem, hanem a 73 cm-s derekamat szeretném, ha 58-60 lenne (nem az a kérdés, hogy ez szép-e). 2-3 hónap alatt talán?
Az étrendem kizárólag ezekből az ételekből áll (vegetáriánus vagyok): zabos abonett, tojás (főtt), zöldségek, gyümölcsök, sovány sajtok (főleg mozzarella), natúr joghurt, hal, ritkán falafel szendvics (zöldségek+falafel, ami egészséges). Ezeket eszem, naponta többször, keveset, a bevitt kalória sosem haladja meg az 1000 kcal-t (nem számolgatom, de ezek alacsony kalóritartalmúak, és nem eszem sokat). Annak ellenére, hogy ez "koplalás", sokkal frissebbnek és könnyedebbnek érzem magam tőle, régen folyton csak ettem és ettem. Most nem olyan válaszokat kérek, hogy mit egyek ehelyett, meg hogy ez mennyire egészségtelen. A kérdés az, hogy szigorúan betartva ezt az étrendet, mennyi idő alatt adhatok le kb. 15 kg-t (derékméret 60 környéke).
Ezt nem lehet megmondani, mert 2 különböző ember máshogy reagál ugyanarra az étrendre. Nyilván az se mindegy, hogy a megadottakat milyen arányban viszed be.
Viszont nem vagy vega, mert halat eszel.
Kétlem, hogy le tudnád magadról koplalni azt a 15cm-t, már nagyon alacsony lenne, genetikailag nem olyan a felépítésed. Szóval előbb kerülsz kórházba, mint az áhított körméretet elérnéd.
Egyébként azért érzed magad frissebbnek, mert a tested így védekezik, nem jelent valódi egészségességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!