Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene fogynom ahhoz hogy ideális testsúlyom legyen? [160cm/50kg/14év]

Figyelt kérdés

Itt van 1-2 kép. Szerintem karral és combbal vannak gondjaim. :S A képek miatt bocsi, de ezen kívül perpill nincs olyan amin jobban látszanának a hibáim. Az utolsó 2 képen látszik inkább a combom. Szívesen fogadom a kritikákat és tanácsokat is. :)

Előre is köszönöm!

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 30. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Aha, előítéletekről. Előítéletekről én is beszélhetnék. Amúgy meg ne akard már megmondani, hogy milyen ember vagyok. A vitát ennyivel lezártnak tartom, nem szeretnék komolyabban belebonyolódni a dologba, mert még valami olyat mondanék, amit később megbánok. Szép napot.
2009. dec. 30. 17:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Te egy kissé félreértelmeztél engem :)

Csak annyit akartam vele mondani, hogy nem képekről kell megítélni valakit... de mindegy. :D

Részemről is le van zárva a "vita" :)

Amúgy úgy tudtam itt tanácsokat adnak és válaszolnak az esetleges kérdésre és nem pedig "leoltanak" egy kép miatt, és előítéletekkel halmoznak el.... De tényleg mindegy.. és köszönöm a normális válaszokat! :)

2009. dec. 30. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem piszok csinos vagy, hidd el. Ha nő mondja, el kell hinni.

Másik dolog:

Nem bántani akarlak, de annyiban igazuk van, hogy elcseszed az arcod a sminkkel fiatalon.

20 évesen smink nélkül olyan fejed lesz, mint egy 30 évesnek, ezt elhiheted. Másrészt nagyon szép arcod van, én nem cseszném el, és nem is áll jól.

Használj finom árnyalatokat, ami kiemeli a szép szemed stb. Pl fekete szemceruza+ spirál némi halvány szájfénnyel.

Nem kell fogynod egy dekát sem!

2009. dec. 30. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Baromi szép vagy és csinos, ne fogyózz!

20/L

2009. dec. 30. 19:42
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! :)

Jah és 1 kérdés.. milyen féle gyakorlatokkal tudnám inkább a vádli-comb és a kar izmait feszesíteni?

2009. dec. 30. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy mar mondtam: emelgesd a lexikonjaid és fuss el a könyvtarba. Még hatásosabb, ha ki is kölcsönzöl valamit és azokkal visszafelé is futsz. Igy egyszerre erősited a kettöt!
2009. dec. 31. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!