Szerintetek mennyit kellene fogynom ahhoz hogy ideális testsúlyom legyen? [160cm/50kg/14év]
Itt van 1-2 kép. Szerintem karral és combbal vannak gondjaim. :S A képek miatt bocsi, de ezen kívül perpill nincs olyan amin jobban látszanának a hibáim. Az utolsó 2 képen látszik inkább a combom. Szívesen fogadom a kritikákat és tanácsokat is. :)
Előre is köszönöm!
a BMI szerint normális testsúlyú vagy
szerintem nagyon csinos vagy nem kell fogynod.
ha viszont gondod van a comboddal járj futni.
Szerintem pont jó vagy:D
én 162/50 vagyok és talán egy kis feleslegem van egy-két kiló. szerintem neked sincs több:D
Tavasszal állj neki futni, otthon is tornázhatsz, vagy eljárni aerobicra. De fogyni nem kell!
25/L.
Ezek szerint nem vagy megelégedve magaddal.Akkor mit szóljak én:160cm,58kg és szintén 14/L vagyok?!Na ez már enyhén túlsúlyos(ez sajnos a karácsony következménye,eddig normális volt a súlyom a BMI kalkulátor szerint).
Neked nem fogyni kéne,hanem egy jó orvos,akinek elhiszed,hogy jó az alakod.Egyáltalán ne fogyj,ha nem érzed jól magad a bőrödben járj el mozogni,hidd el az csodákra képes.
De ha így folytatod és fogyni fogsz akkor az egyenes út lesz az anorexiához.
14/L
15-14-esnél a csatabárd, szerintem minden értelmeset leírt, amit le lehet írni a témáról. A magamutogatás undorító, gusztustalan dolog. De a kis puhap*csű hülye tinédzserfiúk biztos erre buknak, na meg a kiálló csontokra, amik átdöfik a bőröd... te tudod. Te bajod, mondhatnám így is.
Gyerünk csak, tinédzser lázadók, anorexiások hada, gyerünk, pontozzatok le nyugodtan.
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, legfőképpen a tanácsokat :)
Másodszor pedig kritikákból kb lejön hogy ki milyen ember valójában... :) Elsősorban előítéletekről beszélek... :)
De mint mondtam szívesen fogadom a kritikát is :)
Ja és még a magamutogatásról annyit, hogy nem azért linkeltem a képeket, csak amint már írtam az arányosság miatt... Mivel szavakból nem sok mindent lehet levenni....
De azért köszi a téves előítéletet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!