163 centi vagyok. Mennyi lenne az ideális testsúlyom, szerintetek hány kiló vagyok, honnan kéne a legtöbbet fogynom? KÉPPEL
68-70 körül tippellek (magamból kiindulva), és szerintem a combod a leginkább problémás terület (enyém is ilyen:-S)
Olyan 6-7 kg-ot ha leadsz, akkor máshonnan is lefog menni. Egyébként nem vészes, csak valamit sportolj, tornázz, hogy fogyás után ne lógjon a bőröd.
Szerintem így is csini vagy. :P
De ha mindenáron fogyni akarsz, ússzál, kerékpározzál, a hasra felüléseket tudnék ajánlani. Ehhez a magassághoz amúgy 60 kg a plafon (hogy alsó határt ne kelljen mondanom.
"testmagasság -100 +-10% nagyából jó. tehát 163nál 57-69."
te disznót akarsz csinálni a kérdezőből?
Amúgy ideális súly: testmagasság-110= 53kg! Ennél a magasságnál 50-55 kg között ideális a súly.
Szerintem te vagy 65-70 kg is, tehát minimum 10-15 fogyás kellene, elég duci vagy.
Hasonlításképpen: én 166 cm és 53 kg vagyok és így is van rajtam kis felesleg.
26.N
"12:02! Érzed az ellentmondást a saját hozzászólásodban? Leírod neki, hogy testmagasság-110 az ideális, ezután közlöd, hogy te 166 centihez 53 kg vagy. Ehhez a magassághoz akkor elvileg 56 kg lenne a normális, te ennél 3-al kevesebb vagy, és még sok? Hogy is van ez? Amúgy kérdező, combból kéne a legtöbbet."
Nem érzem az ellentmondást. Én ideális súlyt írtam, ami testmagasság-110 ami a kérdezőnek 53 kg.
Az ideális tartomány 50-55 kg körül van.
Én csupán 3 centivel vagyok magasabb a kérdezőnél és 53 kg, azaz ÉN IS AZ IDEÁLISBAN VAGYOK. Nem vékony, ideális. Attól még lehet rajtam háj, ez nem kövérséget jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!