163 centi vagyok. Mennyi lenne az ideális testsúlyom, szerintetek hány kiló vagyok, honnan kéne a legtöbbet fogynom? KÉPPEL
15:06 !!!
Te meg egy nagyképű vagy. Lehet, hogy van rajta egy kis felesleg, de szerintem igy is sokkal több pasinak bejön mint te a 175 centiddel és a 60 kilóddal.
Válaszom: nekem tetszel igy is.Tényleg van rajtad pár kiló plusz, de nem olyan vészes. Az alakod jó. Egy kicsit fogyhatsz, de semmiképp sem 15 kilót. 6-8 kiló szerintem elég, es akkor még nőies maradsz. A súlyodat pedig 65-70 kiló közé teszem
ma 15:06
175 cm vagy, és még 60 kilóval is van rajtad felesleg?
Akkor valszeg csont+bőr+zsír, izom meg igen csekély, normál esetben ezzel az aránnyal más full vékony.
És nem kell bunkó választ adni, nem te sz*rtad a spanyol viaszt...xD
Van egy ötletem kérdező!
Szerintem fogyj annyit a súlyodból, amennyivel szexinek és nőiesnek érzed magadat! úgyis látod a tükörben majd, hogy mikor nézel ki jól! Nem kell soványra sem fogynod, annyit fogyj, amennyit jónak látsz.
"Kar hogy nem ismerjuk egymast..." A stílusodból kiindulva szerintem nem olyan nagy kár:-D Na de mind1 is.
Most azt mondod, hogy mindenki más, nem ugyanúgy néz ki, mégis magadhoz viszonyítottad a kérdezőt, hogy belőled kiindulva gondolkozzon el, mennyinek kéne lennie, itt van az ellentmondás.
De lényegtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!