Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kerlek se. Gitsete. K, en mar...

Kerlek se. Gitsete. K, en mar nagyon tanacstalan vagyok es mar lassan emberek koze sincs kedvem menni. Teljes eletmodvaltas-full egeszseges kajak-> Miert nem fogyok?

Figyelt kérdés

Dec. 15.-en szultem a 2 gyerekemet. Endometriozis, az elso Lucrin injekcioval es Clostyval lett. Gyors hizas. Aztan terhesseg alatt is. Aerobic, spinning 2 evig, 72 kilo voltam. A 2. baba miatt abba kellett hagynom, nagyon meghiztam.

Februartol teljes eletmodot valtottam. Se cukor, kenyer, liszt, sok zoldseg, gyumolcs. Napi min 3 liter viz. Csak viz!

165 cm vagyok es meg mindig 92 kilo! 27 evesen.

Heti min 3x "tornazgatok" -> a sulyom miatt nem merem magam megeroltetni, szep fokozatosan szeretnek megerosodni ujra.

Heti min 1x biztos, hogy teniszezek 1-1,5 orat. ( ez mondjuk kicsit megerolteto, de nagyon szeretem!)

Miert nem fogyok?! Vagy mennyi ido kell az alakulashoz? Mit ronthatok el? ( tudom, tobb mozgas is kellene, de felek, hogy leserulok)

Taplalekkiegeszitoket kellene szednem? Vmi zsiregeto?

Azzal nyugtatnak, hogy ha erzem centiben, az jo! De az engem nem erdekel, attol meg dagadt vagyok!!! Nem jonnek ram a ruhaim ( egy db farmerbe sikerult bele"fogynom" vmennyire), takarom, szegyellem nagyon magam!!!

Utalom a testemet es nem tudom mitevo legyek?! Meglatok egy vekony lanyt es elsirom magam. Pedig nem vagyok "csunya", de erzem h engem igy nem szeretnek.

Ugy erzem mindent megteszek, hogy alakuljak, de valamit nem jol csinalok....

Koszonom a segitseget!

2014. máj. 24. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem leginkább nincsenek növényi zsírok, ahhoz mondjuk napraforgót vagy repcét kellene ültetni, de a mezőgazdaság már természetellenes civilizációs tevékenység lenne, így nem érdemes élni a természetellenes növényi zsírok fogyasztásával.

Gyakorlati magyarázat: a telítetlen növényi olajokban túl sok az omega6 zsírsav. A kókuszzsír növényi, viszont telítetlen zsír, ezért fogyasztják sokan.

2014. máj. 25. 12:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!!!

10.32-es, meg jooo regen kopaltam, nagyon rossz soha tobbet! :)

Milyen protein turmixot lenne erdemes vennem pl. A scitec-től, mennyit es mikor kellene innom? Esetleg ebben tudsz segiteni? Es miket egyek?

2014. máj. 25. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!