1. lépésben úgy, hogy eldöntöd mennyi szénhidrátot akarsz enni, mert a zabpehely elég ütős ch bomba HÍZÁSHOZ.
Utána őrlöd a zabot lisztté..
szia
én 4 ek.zabpelyhet 1 tojást 0.5 dl tejet és 1.5 dl vizet
egy kis édesítőt turmixolok és kész is.
lehet is sütni finom és laktató
Első két válaszoló én vagyok + a 2. válaszoló, aki mint kifejtette tényleg hülyeséget írt.
1 kanál mennyiségben a búzaliszt is alacsony kalóriatartalmú. 1 kanál kutyasz.ar is alacsony kalóriatartalmú, de elvileg nem eszünk szemetet. Nem azért mert a zab a lehető legrosszabb kaja, én csak próbálom azt képviselni hogy igazi ételt egyetek, jobbat a zabnál.
Ezzel sosem fog tudni azonosulni az az ember aki tök szívesen eszik zabos joghurtos palacsintát, ennyi erővel mekis hamburgert is ehetne, ha meggyőzte magát hogy ez jó kaja akkor szubjektív módon már jó lesz neki.
Talán akkor nem a válaszomba kellene belekötni, bocsánat hogy én minőségibb étkezésre buzdítom a kérdezőt és bocsánat hogy ez valakinek nem tetszik.
MinimorRris-el egyet értek!
Ne egyetek zabot. Az emberi gyomor nem arra van kitalálva.
Ha fogyni akarsz, inkább egyél normálisan és sportolj/mozogj sokat, de ne ilyen sz.rokat egyetek.
Ez nem biztos hogy tetszeni fog Neked, de én javaslom a !!JÓ MINŐSÉGŰ!! szalonnát(ne sok zsír legyen rajta), sok zöldséggel és tk. kenyérrel(vagy zsömlével).
Az, hogy a sima fehér pékáruk helyett rozsost/tk.-t eszel, nagyon sokat számít.
Amit mindenféleképpen kerülj el, a Norbi féle "csodakaják". Ismeretlen összetevőjű mű dolgok.
Igazából arra figyelj, hogy a fehér pékáruk helyett rozsos/tk., és ne egyél édességet(vagy, ha eszel, inkább a diabetikusat, de ha nem szereted(én sem), akkor bármit elkészíthetsz, de a rendes cukor helyett NYÍRFACUKROT(xilit) használj)
Ha már palacsintánál maradunk, akkor inkább ilyet csinálj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!