Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Probalta mar valaki a tejnelkü...

Probalta mar valaki a tejnelküli (vizes) palacsintat?

Figyelt kérdés

Nagyon vagyok valami sütire/edessegre. Ritkan eszem, de most nagyon megkivantam. Talaltam egy receptet, amiben lenyegeben csak liszt, viz meg 1 tojas van. Tudom, hogy a liszt se eppen tesz jot, de ennel "dietasabbat" nem nagyon talaltam.

Ja, es nem most ennel, csak ugy altalaban kerdezem, hogy belefer-e egy fogyokuras napba?

2013. febr. 24. 20:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

persze.. már számtalanszor. ugyan olyan finom mint a tejes, csak nem lesz olyan szép színe.

még ez is jó: [link]

2013. febr. 24. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:

Jópár éve szinte sosem iszom tejet, a palacsintáim is vizesek :) Egy időben a tojást is kihagytam, még az is működik, nincs sok íze, de egy finom töltelék megoldotta :)

Nyilván más tej nélkül, de attól még kifejezetten ehető :)

(Mondjuk 6 napja a búzalisztet hagytam el, de ilyen apróságok nem fognak kifogni rajtam, legalábbis remélem...)

2013. febr. 24. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Hát persze, mert a fogyókúrás napok vizes palacsintákból állnak...Egyértelmű, hogy nem férnek bele, és most nem érdekel, hogy jönni fog valaki, aki azzal cáfol, hogy " de igenis, egy fogyókúrába minden belefér ! " , mert ez egyszerűen csak kifogás. Nem fér bele minden egy fogyókúrába, pont úgy, ahogyan egy párkapcsolatba sem fér bele, hogy " csak egy kicsit lépek félre, az még belefér ".

Tisztázzuk azt, hogyha valaki palacsintázni akar, az palacsintázzon.

De ha valaki fogyni akar, akkor azt csinálja végig rendesen. Ha nem akarja túl szigorúan csinálni, akkor ne csinálja, viszont ne jöjjön ide panaszkodni aztán, hogy vajon miért nem fogy le elég gyorsan. Mert eltudom képzelni amúgy, hogy 50% abból akik ide írnak, hogy " Miért nem fogyok, ha helyesen étkezem ? ", azok is ilyen " diétás " dolgokat esznek néha és aztán ők sem értik és mi sem értjük, hogy hol is van a gond. S ha már valaki a vizes palacsintákról elhiszi, hogy diétásak, akkor nem akarom elképzelni, hogy még milyen " diétás " dolgokat tudnak kitalálni mások.

Rendben, süsd meg a palacsintát, de attól, mert vízzel készíted még nem lesz " diétás ".

2013. febr. 24. 20:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Tisztelem azokat, akik kibirjak minden edes dolog nelkül, akik kepesek szinte mindenröl lemondani. Nekem ez nem megy. Sok dologrol lemondtam, de hetente-kethetene egyszer megkivanok valami edeset, ez van. En kerek elnezest.
2013. febr. 24. 20:47
 5/14 anonim ***** válasza:

# 4 - Na jól van már. Tudtam, hogy én fogom rossznak érezni magam :P

Azért nem kizárólag miattad írtam, amit írtam. Tényleg sokan vannak szerintem, akik egy kicsit elbízzák magukat és aztán nem értik, hogy mitől ment tönkre a diétájuk.

2013. febr. 24. 20:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, olvasom a kerdeseket meg a valaszokat is... :)
2013. febr. 24. 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Shapesifter recepteket ismered?

igen jó és jó zabpehelyből is ugy még diétás is

2013. febr. 24. 21:10
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem, de utananezek, köszi! :)

Meg sztem a zabpelyhest is kiprobalom, azt szeretem nagyon.

2013. febr. 24. 21:16
 9/14 anonim ***** válasza:

#4-re: Én, mint hedonista, ezt megértem, s nem is rohannék ki a palacsintáid ellen, de tudj róla, hogy vannak finom édességek liszt (sőt zabpehely, bár nem hiszem, hogy egy kis zabpehely sok bajt okozna, de hát mit tudok én?) és sütés nélkül is :) Bár számít az egyéni ízlés, megszokás.

Én a kakaóról nem mondanék le, az kell :) A cukor nem volt probléma egy pillanatig sem (azért a mustárból eszem, pedig abban is van valamicske), édesszájú vagyok, nem cukorimádó (a cukor alatt a koncentrált, szemcsés cukrot értve).

2013. febr. 24. 21:37
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, epp most talaltam par finomnak igerkezö zabpelyhes receptet, jövö heten ki is probalok parat. :)
2013. febr. 24. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!