Probalta mar valaki a tejnelküli (vizes) palacsintat?
Figyelt kérdés
Nagyon vagyok valami sütire/edessegre. Ritkan eszem, de most nagyon megkivantam. Talaltam egy receptet, amiben lenyegeben csak liszt, viz meg 1 tojas van. Tudom, hogy a liszt se eppen tesz jot, de ennel "dietasabbat" nem nagyon talaltam.
Ja, es nem most ennel, csak ugy altalaban kerdezem, hogy belefer-e egy fogyokuras napba?
2013. febr. 24. 20:30
13/14 anonim válasza:
Szerintem akkor is beleférnek néha ilyen dolgok, ne hasonlítsd kérlek a párkapcsolathoz, az totál más!
16 kilót fogytam eddig, és biza alkalom adtán volt, hogy lecsúszott egy kis ez-az,de nem sűrűn, jelezném!
14/14 anonim válasza:
Jelezném én is neked, hogy tisztáztam a 2. hozzászólásomban, hogy kiknek szántam az első hozzászólásomat. Annak alapján kell értelmezni, amit írtam és amit írtam, azt azoknak címeztem főképp, akiknek rendszeres " alkalom adtán " csúszik le nem 1-2 falat a torkukon, hanem jóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!