Utálom a húst és a halat, de ez az életmódváltás miatt elég rossz hír - mivel pótolhatnám?
Figyelt kérdés
Fehérjeturmixot szoktam inni, a szója-és társaitól idegenkedem. Nem direkt utálom a húst, egyik várandósságom alatt undorodtam meg tőle, ennek ellenére próbálom néha, de csak agyonfűszerezve tudom megenni, az meg megint nem jó...2014. ápr. 28. 14:56
1/11 anonim válasza:
Ne finnyáskodj!A fehérjebeviteled max. fele legyen proteinturmix!
2/11 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem finnyáskodok, hanem nem szeretném úgy leélni az életemet, hogy az étkezés nem öröm számomra. Gondolom paleós vagy, ez esetben mit szólnál, ha tejet kéne innod minden nap?
2014. ápr. 28. 15:14
3/11 anonim válasza:
Tojás is jó, plusz sok zöldség, zsír (kókusz vagy állati zsír, halolaj, lenmagolaj)
4/11 anonim válasza:
Akkor marad a tojás, túró, cottage chesse, csicseriborsó és a hüvelyesek, esetleg még az olajos magvak.
5/11 anonim válasza:
Ha undorodsz tőle akkor nem jó neked, ne edd meg, többet ártasz magadnak mint használsz. A vegetáriánus kajálás iránya a te utad ez biztos. Szerezz be erős multivitamint amiben sok a B12 és persze minden, fehérje pótlásnak meg tejsavó fehérje vagy ami ízlik és szívesen iszod meg. Te rendben leszel hús nélkül is, mint ahogy milliónyi vegetáriánus. Pl én a tejtermékektől undorodom, nem vagyunk egyformák :)
7/11 anonim válasza:
Én nem tartom problémának a húsmentességet (lehet, hogy nehezít, de meg lehet oldani), Te ráadásul még fehérjeturmixot is iszol, mi a gond? :) Én tojásból, olajos magból és zöldséből viszem be a fehérjét s szerintem nincs ezzel baj.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. ápr. 28. 20:42
9/11 anonim válasza:
Az ember rendben van húsevés nélkül, ezt bizonyítja rohadt sok vegetáriánus indiai cukorbeteg.
10/11 A kérdező kommentje:
Hogy lesznek azok az indiaiak cukorbetegek? Mesélj! (És nem lehetne egyszer maró gúny nélkül tenned?)
2014. ápr. 29. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!