Utálom a húst és a halat, de ez az életmódváltás miatt elég rossz hír - mivel pótolhatnám?
Figyelt kérdés
Fehérjeturmixot szoktam inni, a szója-és társaitól idegenkedem. Nem direkt utálom a húst, egyik várandósságom alatt undorodtam meg tőle, ennek ellenére próbálom néha, de csak agyonfűszerezve tudom megenni, az meg megint nem jó...2014. ápr. 28. 14:56
11/11 anonim válasza:
Gúny nélkül kizárt, hogy írjak :)
Hogy lesznek cukorbetegek az indiaiak? Jó kérdés.
Talán összefüggésben van azzal, hogy a tehén tej autoimmun hasnyálmirigy betegséget okoz, ÉS inzulinrezisztenciát is, ahogyan a sok gyorsan felszívódó szénhidrát is.
Az indidaiaknál pedig divatos a vega életmód, persze laktovega módon és sok keményítőfogyasztással.
Így elképzelhető, hogy a cukorbetegek nagy aránya tényleg összefüggésben van azzal, hogy állandóan tejterméket és keményítőt esznek. Persze ez lehet csak véletlen egybeesés.
Végülis fontos, hogy ne egyenek húst.. bár nekünk magyaroknak majdnem mindegy mit csinálnak az indiaiaik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!