Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt este ehető/...

Fogyókúra alatt este ehető/ iható némi tejtermék?

Figyelt kérdés

Este 18 óra után ehetek egy joghurtot, ha nagyon éhes vagyok, vagy ihatok egy pohár tejet?

Nagy hiba diéta idején?

2009. dec. 29. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen diétán vagy. (?)
2009. dec. 29. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs is jobb, mint egy jó cukros joghurt lefekvés előtt, vagy egy kis zsíros tej! Inkább egyél párolt zöldséget. Egyébként meg úgy kell összerakni egy jó étrendet, és kalkulálni a lefekvést, hogy ne kopogjon a szemed ágyba menetel előtt...
2009. dec. 30. 01:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Ebben igazatok van. De 6 után nem szoktam enni. Korábban este 22-kor még volt hogy pörköltöt ettem, meg chipszet.

Ennek vége, az egészségem többet ér. Oda kell figyelnem.

Az a baj, ha zöldséget eszem délután, hamar éhes vagyok tőle, nem tudom miért, a hús ugyanígy van. Hamar laktatt, de hamar éhes is vagyok.

Nálam a tejtermékek, és a gyümölcsök a gyerőek.

Akkor ha egy almát elrágcsálok, az jobb?

2009. dec. 30. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Én írtam rosszúl. A tartós változás nem diéta.

Nekem az egészségtelen hülyeségeimből lett elegem. Régen nagyon figyeltem az egészségemre, csak mostanra eltoltam. Most helyre hozom. Visszatérek a normális önmagamhoz.

2009. dec. 30. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!