Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 napos diéta. Ki próbálta már?

17 napos diéta. Ki próbálta már?

Figyelt kérdés
Eredmények?

2014. máj. 24. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
vagy úgymond alap tiszta, allergénmentes lowcarb táplálkozás.
2014. máj. 24. 21:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát ez maga a 17 napos diéta.

Ez a diéta 4 szakaszból áll.

[link]

2014. máj. 24. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

" [link]

Nagyon hatásvadász, tré webszájt.

" úgy állítja be a test anyagcseréjét, hogy a szervezet szinte éjjel-nappal égeti a zsírt."

Biológiában jártas ember tudja, hogy ez az alap.

"Az étrendet dr. Mike Moreno San Diego-i családorvos dolgozta ki"

Főleg ha kiderül hogy egy paleo koppintás, akkor Miki dolgozta ki.

"Napi körülbelül 1200 kalóriát fogyaszthatsz szigorú szénhidrátkorlátozás mellett,"

Ez egy nagyon elcseszett (túl alacsony kalóriás) koplalós szénhidrátszegény résszel indul.

"cserébe viszont öt-hat – vagy akár még több – kilótól szabadulhatsz meg."

Mindezt izomból.

Kár, hogy ilyen kevés kalóriát ajánl, egy normális féfiállatnak ez kevés, egy 20 kilós kutyának vagy egy 40 kilós nőnek lehet elég.

Semmit nem ír részleteiben arról hogyan is kellene enni, bár a sovány hús + zöldség, kb. én is ennyit szoktam írni ha röviden le akarom tudni a tanácsadást. Rólam koppintott dr. Miki? D:

"Második 17 nap - aktiválás"

"A második, aktiváló ciklusban 1500-ra emelkedik a megengedett napi kalóriamennyiség,"

Még mindig éhenhalás mennyiség, de most már csak érzésre, ennyivel már nem halnék meg valójában. A kalóriaszámolás sokaknál vezet étkezési zavarokhoz és pszichés betegségekhez.

"Ebben a szakaszban már fogyaszthatsz marhahúst, bárányt és tenger gyümölcseit is."

Nem mintha az 1. részben írta volna hogy nem fogyaszthatsz. Nekem mindegy, ezek tök jó kaják.

"Ehetsz keményítőt tartalmazó szénhidrátokat, de nem mindenfélét, hanem természetes, lassan emészthető szénhidrátokat – például zabkását, teljes kiőrlésű gabonát, barna rizst, babot, hüvelyeseket és édesburgonyát - alacsony glikémiás indexű ételeket."

Itt jön a teljes kamu. Alacsony GI, mi? Ezektől hájas a nyugati ember, milyen lassan emésztődő szénhidrátok? Valaki ismeri az amiláz enzimet? Nincs olyan hogy lassan lebomló keményítő, az gyorsan bomlik le, másodperces reakció! Cukorrá bomlik, ettől hízik el mindenki.

Arról nem is beszélve, hogy hüvelyesek és gabonák, tele vannak proteáz inhibitorokkal, tápanyag felszívódást gátló fitátokkal, gluténnal.. egy orvos általában hülyeségeket mond, mert hülyeségeket tanult. Miki is.

"Aerob mozgásformák"

"a harmadik ciklusban még komolyabb szerephez jut. Igyekezz a hét minden napján 45-60 percet sportolni – ez lehet séta, kocogás, biciklizés vagy aerobik vagy bármilyen más aerob mozgásforma."

Persze. Tavaly megölték Soroksáron a futó csajt.

Ha olvas GYIK-et és Minimorrist, akkor kungfuzott vagy boxolt volna, nem fojtották volna meg, még önvédelemre is lett volna esélye esetleg - legalábbis nem csinált volna sportot abból hogy este egyedül futkározzon az utcán, bármilyen pszichopata célkeresztjében. De a nők úgyis idióta életmód ötleteket fognak megvalósítani, idióta edzéseket, étrendeket.. nincs elég jó marketingem és befolyásom, ez a baj :)

Azt nem vágod, hogy a femina.hu-n van cikk a paleo táplálkozásról is, nehéz lett volna azt belinkelni + elmenni mondjuk.. tényleg, boxolni mozgásképpen. Vagy taichizni.

2014. máj. 24. 21:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Ezt linkeltem be, mert itt írtak arról, hogy mit is lehet fogyasztani. Máshol is olvastam már erről, de ott nem voltak benne az élelmiszerek, csak hogy miért jó, hatásos ez a diéta stb.

Futottam. Szerettem futni, napi 1-1,5 órát (+torna, mikor ki), de abba kellett hagynom, mert fájt a lábam. Sz-rügy.

2014. máj. 24. 21:55
 15/20 A kérdező kommentje:
*mikor mi
2014. máj. 24. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Tudom hogy fájt a lábad, előbb-utóbb majdnem minden futónak megfájdul valamije, vagy nem fáj mert a csajoknak a méh-szalagok is megnyúlhatnak, hát az nagyon jó.

Úgy érzem néha mintha egy csomó ember olvasná már a hozzászólásaimat, véleményemet.. és mégis valahogy nem gondolkodnak el azon, hogy vajon ez a tag miért írja folyton azt amit :D

2014. máj. 24. 21:59
 17/20 A kérdező kommentje:

Ha tudsz adni valami normális étrendet, az nem lenne rossz.

Pár dolgot szinte alapból kiiktattam már hónapok óta, főleg kenyér, cukor, édességek. (megszegem persze olykor :D)

2014. máj. 24. 22:01
 18/20 A kérdező kommentje:
Idegesítő, mert tényleg jó volt futni, levezette a stresszt (nincs hiányom belőle). Pótolni kellene majd valamivel, mert nem lesz jó vége. Talán bringa...+valami.
2014. máj. 24. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Te Fácán!

17 napos diéta, akkor az 17 napi tart.... erre te le OMG-zel.

Na ide figyelj, olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet, itt nézegess [link] Ha kész vagy, és még van kérdésed akkor írj. Az ilyen szuperdiétákat meg hagyjd

2014. máj. 25. 07:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a diéta nagyságrendekkel jobbnak tűnik mint bármelyik koplalós fogyókúra, bár van rajta mit finomítani, de nem 17 vagy akárhány napban kell gondolkozni hanem egy egész életben. Nem csak 17 napig szeretnél karcsú lenni, de az is igaz hogy nem kell egy életen át kalóriadeficitben élni, de visszatérni se lehet a "tudattalan" táplálkozáshoz.
2014. máj. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!