Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek több napos zabálás...

Hapci06 kérdése:

Mit tegyek több napos zabálás után?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem, hogy 5 napnyi tömény zabálás után mennyire nehéz, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben visszaállni a változatos és egészséges étrendre? Mert hogy most menstruáltam, és ilyenkor nekem egyfolytában zabálhatnékom van,aminek nem tudok parancsolni.

Meg szülinap is volt nálunk, és utána a megmaradt sütiknek nem tudtam ellenállni…szóval addig amíg a süti tartott, én ettem.

És lenne még egy kérdésem. Az lehet, hogy azért kívánom elviselhetetlenül az édes ételeket, mert nem táplálkozom elég változatosan, és az elfogyasztott ételeim 60 százaléka egészségtelen nasi? Mert olvastam erről, és azt írták, hogy ez is lehet az egyik kiváltó ok.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. okt. 28. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
én is pont így vagyok. Holnap elkezdek egy 35 napos egészséges életmódra átállást. Én is voltam "cukorfüggő". Hála a délelőtt csak gyümölcs evésnek leszokott róla a szervezetem!!! Viccen kívül, fél kiló tömény kristálycukrot képes voltam magában megenni, és 1 hét alatt el is tűnt az egész! Mióta délig csak gyümölcsöt eszek, közelébe se megyek a cukornak!!! Én 5 kiló zsírt akarok leadni 35 nap alatt. Napi 2 óra mozgással, és jó étrenddel: reggelire gyümölcsturmix, ebédre nyers zöldség+ hús/tojás, este pedig nyers zöldség (pl zöldségturmix). Szerintem ezzel menni fog. Majd 35 nap múlva térjünk vissza rá :) 23L
2013. okt. 28. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok: én se fogom tudni ezt 100%osan betartani, mivel hétvégén általában a barátoméknál vagyok, ahol persze nem főzhetek magamnak, így azt eszem, amit a többiek. Ennek ellenére bízom benne, hogy sikerülni fog. Épp ma is egy zabanapom volt, fáj mindenem is tőle. És már elegem van az egészből: zabálás, bűntudat, hízás...

Ha szeretnéd, hogy együtt csináljuk ,írj privátot! Örülnék neki :)

2013. okt. 28. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én akkor kívánom az édeset, ha túl szénhidrátdúsan táplálkozom, különösen édesség után vágyom édességre :D Kivéve, ha nagyon töményre sikerül csinálni.

Plusz ha nem ettem eleget, akkor is előfordul, de Nálad most nem erről van szó.

De a legnormálisabb étkezés mellett is előfordul a kósza, kezelhető édességvágy (úgy értem, hogy eszem édességet és attól elmúlik). Van, aki mást mond, de ha valaki igazán édesszájú, azt szinte semmi nem hatja meg, az vágyik olykor pl. csokis sütire és kész. Akár mindennap, heteken át. Ilyenkor szoktam bevágni pár ketogén kísérleti napot, mert csak akkor nincs édességvágyam, bár más problémákat vet fel. Nehéz dolgok ezek.

Miket eszel, amikor épp nem zabáló napjaid vannak?

2013. okt. 28. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Amikor nem zabálós napom van, akkor egy napi étkezésem így néz ki általában:

reggel 1 dl tejeskávé

délelőtt 2 kifli és egy alma vagy egy joghurt

ebédem egy szelet hús főzelékkel vagy vegyes zöldségkörettel, vagy valamilyen tésztaétel

délután iszok meg egy dl tejeskávét és eszek egy almát

vacsorára ha eszek valamit ( mert nem mindig vacsorázok ) akkor 1-2 kifli meg egy joghurt

de van, hogy nem tudok ragaszkodni a megszokott étkezési "menetrendemhez" ,időpontijaimhoz, és ilyenkor sajnos megesik, hogy ebédre elfogy egy tábla csoki, vagy csokis csiga, vagy valamilyen péksütemény

2013. okt. 29. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!