Narancsbőr! Ha kiiktatom az étrendemből a cukrot és a lisztet, tényleg eltünik?
Figyelt kérdés
Egy héten öt napot edzek(évek óta),sok vizet iszom,szaunába járok,sok zöldséget és gyümölcsöt eszek,rendszeresen köpölyözöm magam.Már nem tudom mit tehetnék még?!2014. máj. 23. 06:46
31/35 anonim válasza:
... És aztán jössz a gyikre levezetni a feszültségedet. Csak ezt ne rajtam tedd...
Nem tetszik a véleményem, nem tudok mit csinálni.. elfogadom.
Ha ez így lenne, mint ahogy leírtad, már egy szem egyedülálló emberke sem lenne.
De aztán hamar ki is derül, hogy míg az egyik azt hitte, hogy hosszú távra terveznek vele, addig a másik már rég, az elején eldöntötte, hogy nem is tervez vele semmit sem.
32/35 anonim válasza:
Azért vannak egyedülálló emberek (akik azért nem aszexuálisak és partnert keresnek) mert nem elégszenek meg B) választásokkal, hanem keresik a számukra megfelelő társat.
Szerintem érthető mire gondolok :)
Amúgy nem rajtad vezetem le a stresszt, van pár fogyis kérdés .. :D
33/35 anonim válasza:
Nem akarom tudni mire gondolsz.
34/35 A kérdező kommentje:
Gyerekek!Nekem ettől függetlenül még itt virít a narancsbőr!
2014. máj. 26. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!