Narancsbőr! Ha kiiktatom az étrendemből a cukrot és a lisztet, tényleg eltünik?
Figyelt kérdés
Egy héten öt napot edzek(évek óta),sok vizet iszom,szaunába járok,sok zöldséget és gyümölcsöt eszek,rendszeresen köpölyözöm magam.Már nem tudom mit tehetnék még?!2014. máj. 23. 06:46
11/35 Mi közöd Tőle válasza:
Le a narancsbőrrel! Pont tegnap láttam a szomszéd lányt, ahogy sütkérezett a kertben. Alapvetően ruhában nem néz ki rosszul, viszont járás közben a cicanadrágban nagyon gyanúsan lötyögött a hátsója. Most, hogy láttam kevés ruhában... Kissé kiábrándultam! Hiába, nem minden a vékonyság. Ha ezt csak valaki a genetikájának köszönheti és nem pedig a normális étkezésnek/edzésnek, akkor nem sokat ér vele... :D
12/35 anonim válasza:
A napi kalória beviteled 30% át kell fehérjéből fedezni, a fehérje tápkieg jó, de ne erre alapozz, ezen felül egyél fehérjedús ételeket.
14/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. máj. 23. 17:40
15/35 Andizsuzsi válasza:
Bocs, hogy offolok.
Morris, újkrupliról vélemény?
16/35 Mi közöd Tőle válasza:
Direktbe nem szoktam kukkolni. :) Az új krumpli az ugyanolyan, mint a régi. Tehát nem a legszerencsésebb ételek egyike. Legalább gluténmentes. Ha eszel keveset, nem halsz bele. :)
17/35 anonim válasza:
Perszeee, egészen véletlenül nézel valakit, és még ki is tudod elemezni, hogy melyik testrésze mennyire feszes ;)
Újkrumpliii... jajjj... friss petrezselyemmel... Nem tudjátok ti paleosok, hogy mi a jó :)
19/35 Andizsuzsi válasza:
Nem meghalásra készültem és nem keveset ettem belőle. Miért ugyan olyan? A krumplival nem a keményítő a gond? Az újkrumpliban kevés van. Nem?
20/35 Mi közöd Tőle válasza:
Én meg a magamévá tenném. Minek kukkolni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!