Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5x30 perc Hypoxi hasznos?...

5x30 perc Hypoxi hasznos? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e 5 alkalom 30 perces Hypoxi tréningen részt venni, ha elsősorban a combomon lévő narancsbőrt (és némileg a zsírt) szeretném csökkenteni/eltüntetni? Vékony vagyok, a hasam izmos is, viszont körte alkat lévén a combjaimon van mit javítani, és a narancsbőrt sem tudom eltüntetni, hiába eszem egészségesen és sportolok heti 4x :(

Az öt alkalom összesen 5000 forint lenne egy kedvezmény miatt, ami szerintem a normál árakhoz mérten egészen jó. Mit gondoltok? Érdemes lenne belevágnom? Előre is köszönöm!

2014. márc. 17. 13:12
 1/3 lcs válasza:
Szerintem 5 alkalom kevés sajnos, egy látványosabb eredményhez, min 10-et szoktak javasolni. legalábbis nekem 10 alkalom után volt látszata is :) de ha csak 5e fT/5 alkalom, az baromi olcsó, úh annyit simán megér, mert egyébként sztem hatásos cucc, max veszel még hozzá 5 alkalmat...:) ha nem lenne ilyen drága, amennyi a normál ára, tuti vennék 30 alkalmas bérletet, mert nekem bevált :))
2014. márc. 17. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Van egy hely, ahol 10ezerért 10 alkalmasat lehet venni:) Szolárium Stúdió, Káposztásmegyeren. Én oda járok.
2014. márc. 29. 18:43
 3/3 lcs válasza:
uh, az nagyon occsó :) egy a gond, hogy nekem az a világ vége :(
2014. márc. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!