Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbőr! Ha kiiktatom az...

Narancsbőr! Ha kiiktatom az étrendemből a cukrot és a lisztet, tényleg eltünik?

Figyelt kérdés
Egy héten öt napot edzek(évek óta),sok vizet iszom,szaunába járok,sok zöldséget és gyümölcsöt eszek,rendszeresen köpölyözöm magam.Már nem tudom mit tehetnék még?!
2014. máj. 23. 06:46
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Izmosodj, sok fehérje edzés után, akár fehérjepor akár csirkehús.
2014. máj. 23. 06:57
 2/35 A kérdező kommentje:
Izmos vagyok és szedek fehérje tápkieget.
2014. máj. 23. 07:04
 3/35 anonim ***** válasza:

Milyen végzettséged van a köpölyözéshez?

Aki azt kitanulja elvileg jártas a kínai öt elem táplálkozásban is, vagy nem?

A glutént, hideg természetű ételeket (cukor, tej ~liszt és bizony a gyümölcsök) mind kerüld.

Nyilván a gyümölcsök nem a legproblémásabbak, de a tejre mindenképpen figyelj, általánosságban pedig a keményítőt is kerüld.

2014. máj. 23. 08:11
 4/35 anonim ***** válasza:
Mivan?!?! :D Már a gyümölcs is rossz??? Hát ez vicc xDDD
2014. máj. 23. 09:17
 5/35 anonim ***** válasza:
35%
Narancsbőrösöknek csak egy plusz hűvös hatás, amire nincsen szükségük. Nekik meleg kell, csípős ételek, edzés, Jang.
2014. máj. 23. 09:31
 6/35 Andizsuzsi ***** válasza:

Morris!

A paradicsom minek számít?

2014. máj. 23. 10:38
 7/35 anonim ***** válasza:

"Tomato

Tomatoes are known to be a powerhouse of nutrition. Traditional Chinese medicine regards it as “cool” in nature. Chinese medicine believes that tomatoes have the effectiveness of detoxification, reducing blood pressure, preventing from cancer and aging. It contains a multitude of vitamins and minerals that promote the immune system and support health. In addition, tomato is high in nutrition, but low in calories, it is an excellent choice for weight loss diet.

"

Minden rendelkezésre álló tudást összegezve én tápláló zöldségnek sorolnám amit autoimmun betegek ne egyenek, narancsbőrösök viszont körítésnek igen.

Egyébként minden zöldség 'cool in nature', ezt tudni kell.

2014. máj. 23. 10:47
 8/35 anonim ***** válasza:
Pari a legjobb. (L) Autó immunok is ehetik.
2014. máj. 23. 10:51
 9/35 Andizsuzsi ***** válasza:
Akkor jó. Ma pont azzal körítettem a reggeli sültcsirkémet.
2014. máj. 23. 11:16
 10/35 anonim ***** válasza:
Nálam ebédre lesz csirke-pari + pucolok melóhelyen van bent karalábom és káposztám :)
2014. máj. 23. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!