Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos a futás? (lent)

Mennyire hatásos a futás? (lent)

Figyelt kérdés

Nyáron töltöm 13-at/L 155cm 65kg vagyok, erős csontozatú, szép alakom lenne, mivel eléggé izmos vagyok(tényleg). Na tehát ha minden este kb. 9kor futnék 2km-t, akkor az mennyire lenne látványos, mennyi idő alatt?

Kösz a normális válaszokat!

2014. máj. 22. 21:23
1 2
 11/19 Csiß ***** válasza:
Bár mondjuk szerintem ennyire nem volt rossza válasz..Csak a vége nem kellett volna xD
2014. máj. 23. 15:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Tudod vannak azok a ki***** fácánok, akik nem értik meg a dolgot. Meg lefogadom, hogy csak azért 0% mert kértem a zöld pacsit. De már megszoktam hiába regisztráltam nem rég, fogyókúra témakörben lepontoznak. Pedig én csak segíteni akarok nekik, és nem akarom, hogy éhen haljanak. Dehát aki veréb az az is marad.
2014. máj. 23. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyébként azért ajánlom a testépítés kategóriát, mert ott 100%, hogy nem mondanak hülyeséget. sandorzsolt,Steph,minimoRis,marcii és még sokan mások akik tényleg értenek hozzá és nem akkora tuják, hogy csak gyümölcsöt egyenek egész nap, vagy csak tojást egyenek 1 hónapon át..
2014. máj. 23. 15:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Teloról most nem tudok pontozni, de majd ha gépezek akkor majd igen ;) ja még elfelejtettem mondani hogy még úszok héti 1-2x min. 1 órát. Amikor tudok úszok csak különórákra járok és... Majd ha gépnél leszek képet is csatolok:). Csak fogyni szeretnék ennyi, mivel mondta a védőnő hogy ha sokat súlyzom, és nagyon megakarom növelni az izmom akkor alacsony maradhatok. Pedig én min. 170 akarok lenni és még nőni.
2014. máj. 23. 15:44
 15/19 Csiß ***** válasza:
Nekem az egész kérdésből csak a "minden este kb. 9kor futnék" rész ami nagyon nem tetszik (ha ez számít valamit).Fuss nappal és nyilvános helyen.Még én is kicsit óvatosan futkosok 32F létemre (nappal).Ne tedd ki magad fölösleges veszélynek :)
2014. máj. 23. 21:19
 16/19 A kérdező kommentje:
2014. máj. 24. 14:01
 17/19 A kérdező kommentje:

[link]

itt a kép :D

2014. máj. 24. 14:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Jó kis husis vagy :3
2014. máj. 24. 14:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos... Ezen szeretnék változtatni.
2014. máj. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!