Fogynom kéne? (többi lent)
Figyelt kérdés
13 vagyok nyar végén leszek 14 es 54 kg 160cm körül. van egy kis hasam nem vészes és combom... szoktam látni a neten sok lánynak 'lyuk' van a lábuk között és nekem nincs.... fogynom kéne vagy még fogok nőni annyit h elég legyen? es ha igen akkor mit ajánlotok sport vagy inkább evésre figyeljek? meg jön a nyár és köszönöm előre a válaszokat..2014. máj. 22. 20:42
1/1 anonim válasza:
Nyugi, nagyon is normális az 54 kg a 160 cm-hez :) nem minden lánynak van "lyuk" a combjai között, akár mennyire is sovány. Ezen nem lehet nagyon változtatni, nincs mindenkinek olyanja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!