Mikasa kérdése:
15 éves lány vagyok és túlsúlya küzdök hogy kéne fogynom?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat hát nem a kinézet miat kéne fogynom hanem mer magas a vérnyomásom bár azon kívül még komoly bajom nincs csak az hogy túlsúllyal küzdök hát én nem gyors fogyásra gondoltam hanem lassú folyamatúra és hát ebbe szeretném a tippeteket kérni főleg hogy milyen test mozgást végezzek stb...2014. máj. 8. 21:11
1/4 anonim válasza:
2/4 LiEli válasza:
Számíts ki az ideális napi kalória szükséglet ezen az oldalon:
Az ideális kalória szükségletedből vonj ki 400-500 kalóriát. Ez legyen a maximum kalória megvonás, hisz ebben az esetben a tested nem kapcsol "tartalék üzemmódba", nem fogja úgy érezni, hogy éhezel, nem fog raktározni és nem lesz jo-jo effektus.
A többit mozgással dolgozd le.
Itt egy kalkulátor, ami kiszámolja, hogy mennyi kalóriát érsz el bizonyos mozgásokkal. Persze ezek nem 100%-ig pontos adatok, csak megközelítőek:
3/4 LiEli válasza:
Úgy értem menny kalóriát égetsz el bizonyos mozgásokkal. Bocsi. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 29. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!