Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves lány mit sportoljon?

12 éves lány mit sportoljon?

Figyelt kérdés
Egy kicsit pocakos vagyok... Nem nagyon de egy kis súlyfelesleg van rajtam...Az iskolában már be is szólt emiatt egy lány. Próbálok kevesebbet enni és minden este 50 felülést és 25 lábemelést csinálok. Tudtok valamit ajánlani? Nem szeretném ha még egyszer kiröhögnének....

2014. ápr. 29. 20:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Kosár, röpi? Ha van csapat a suliban, lehet csatlakozni. vagy ha tetszik az aerobic, a zumba, járj el valahová, jó buli is, és a pocinak is jót tesz.
2014. ápr. 29. 20:08
 2/22 anonim válasza:
Karatézz.Minden testrészedet átmozgatja és el is fáradsz a végére rendesen.
2014. ápr. 29. 20:08
 3/22 anonim ***** válasza:
48%
valós, hogy megcsinálsz 50 szabályos felülést és 25 lábemelést... én 3*30-at szoktam és még sosem sikerült megcsinálni pedig már full kockás
2014. ápr. 29. 20:31
 4/22 anonim válasza:

Úszá, kosár, röpi.

De leginkább a futást és a biziklizést ajánlom, mert az fogyaszt a legjobban.

Én rendszeresen futok, rendesen eszem, és fogyok közben.

2014. ápr. 29. 20:47
 5/22 A kérdező kommentje:
futni nem igazán szeretek , de a biciklizés jó ötlet és a felülás meg lábemelés igaz , de nem egybe 50 hanem darabonként. És már jó pár napja olyan izomlázam van , hogy lépni sem tudok anélkül hogy ne fájna.... :) De küszi az ötleteket!!!
2014. ápr. 29. 21:28
 6/22 anonim ***** válasza:

Boxolj.

Az egyik legjobban fejlesztő küzdősport.

Ne csak hasra erősíts, mert helyi zsírégetés nincs, a fogyás meg egyébként sem sport kérdése. Hanem étrendé.

Lisztes, tejes, cukros ételekkel hogy állsz? :)

2014. ápr. 30. 08:15
 7/22 A kérdező kommentje:
Kenyeret és tésztát szeretem tejből pedig heti 1-2 alkalommal egy pohár... A cukros dolgoktól kiráz a hideg legyen az csoki , nyalóka , gumicukor NUTELLA
2014. ápr. 30. 15:39
 8/22 anonim ***** válasza:

Akkor van egy hírem, bízom benne hogy újdonság lesz számodra és egyben érdekes is.

Minden olyan anyag, ami keményítőből van (például a keményítő tartalmú gabonák, azok lisztjei) tehát az összes gabonás fehér vagy teljes kiőrlésű barna kenyér, tészta, kalács stb., rizs, burgonya.. az cukorból áll, mivel a keményítő is cukor csak összekapcsolódva.

Azért érdekes ez, mert a keményítő le is bomlik cukorrá, pillanatok alatt szóval mindegy hogy cukrozott nutellát eszel vagy keményítős lisztet (kenyeret, tésztát..)

Akkor: a tejtermékek is ugyan azt a zsírraktározó hatást váltják ki a testedből mint a cukor.

Kezded érteni az elhízás mögötti problémát? A legtöbbet fogyasztott alap kaják (sajnos ezek váltak népszerűvé) ezt okozzák.

2014. ápr. 30. 15:51
 9/22 A kérdező kommentje:
akkor kb csak húst ehetek zöldséggel meg néha gyümölcsöt mert ugye abban is van cukor és ennyi?....
2014. máj. 1. 16:39
 10/22 anonim ***** válasza:

MinimorRris ne itt terjeszd már a retardációdat!

A keményítőre lehet alapozni egy étrend szénhidrátrészét, mert összetett. A finomított dolgokat kell kerülni, a fehér lisztet és a finomított cukrot.

barna rizs krumpli teljes kitörlésű kenyér mehet

2014. máj. 1. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!