Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne fogynom?

Szerintetek kéne fogynom?

Figyelt kérdés

Kicsit husisnak találom a combjaimat, szeretném a nem érnének ennyire össze és nem feszülne ennyire rajta a nadrág. Meg feszesebb is lehetne egy kicsivel.

[link]

2014. ápr. 22. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát egyáltalán nem husi meg nem is löttyedt :)

Szóval csak azért mozogj, hogy ilyen is maradjon, de fogynod nem kell!

2014. ápr. 22. 09:22
 2/9 Andi80018 ***** válasza:
100%
Ha így látod, akkor mér nem teszel valamit érte, mondjuk elkezdeni edzeni? Egyébként brutál testkép zavaraitok vannak!
2014. ápr. 22. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Igaza van Andinak...

Ha nem elég feszes, akkor irány edzeni, és izmosodj!

Amúgy meg egyáltalán nem kell fogynod :)

2014. ápr. 22. 09:54
 4/9 Andi80018 ***** válasza:

Olvasnivaló:

[link]

2014. ápr. 22. 10:09
 5/9 A kérdező kommentje:

edzeni edzek. Legalábbis próbálkozom, Péntek Enikő tornáit szoktam követni és a kajára is megpróbálok odafigyelni. Csak az utóbbi pár hétben annyira feszült voltam, hogy állandóan zabáltam és 6 kilót szedtem fel :(.

De valamit tuti nem jól csinálok az edzésben mert nem látszik meg. Érezni érzem, hogy ezerszer többet bírok mint az elején és nagyobb súlyok kellenek erősítésnél, de látni mégse látom.

2014. ápr. 22. 10:16
 6/9 anonim válasza:
Mióta tornázol? Ha csak pár hete,akkor ne várj még látványos eredményt.
2014. ápr. 22. 11:31
 7/9 A kérdező kommentje:

egy hónapja kb. Csak azért gondoltam, hogy látnom kéne, mert tavaly kb ugyanígy kezdtem el edzeni és 2 hét után már látszott a hasamon. De nem vagyok türelmetlen, ehhez idő kell.

És igaz, amit a testképzavarról írtatok. Nagyon torz az énképem, talán ezt magyarázza, hogy anorexiával kezeltek. Kicsit nehéz elfogadni magam.

2014. ápr. 22. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy kell fogynod, eszedbe ne jusson. Olyan alakod van most, amire a legtöbb fiatal csaj csak vágyna.
2014. ápr. 22. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy nagyobb nadrágot, ha azt szeretnéd, hogy ne feszüljön...Sportolj, ne időszakosan, hanem rendszeresen. Meg olvass sokat...
2014. ápr. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!