Szerintetek kéne fogynom?
Kicsit husisnak találom a combjaimat, szeretném a nem érnének ennyire össze és nem feszülne ennyire rajta a nadrág. Meg feszesebb is lehetne egy kicsivel.
Hát egyáltalán nem husi meg nem is löttyedt :)
Szóval csak azért mozogj, hogy ilyen is maradjon, de fogynod nem kell!
Igaza van Andinak...
Ha nem elég feszes, akkor irány edzeni, és izmosodj!
Amúgy meg egyáltalán nem kell fogynod :)
edzeni edzek. Legalábbis próbálkozom, Péntek Enikő tornáit szoktam követni és a kajára is megpróbálok odafigyelni. Csak az utóbbi pár hétben annyira feszült voltam, hogy állandóan zabáltam és 6 kilót szedtem fel :(.
De valamit tuti nem jól csinálok az edzésben mert nem látszik meg. Érezni érzem, hogy ezerszer többet bírok mint az elején és nagyobb súlyok kellenek erősítésnél, de látni mégse látom.
egy hónapja kb. Csak azért gondoltam, hogy látnom kéne, mert tavaly kb ugyanígy kezdtem el edzeni és 2 hét után már látszott a hasamon. De nem vagyok türelmetlen, ehhez idő kell.
És igaz, amit a testképzavarról írtatok. Nagyon torz az énképem, talán ezt magyarázza, hogy anorexiával kezeltek. Kicsit nehéz elfogadni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!