Korházba kell mennem május 5-én, addig le kéne fogynom 5 kilót, hogy ne lépjen fel kockázat, ezzel menni fog szerintetek? Nagyon elszánt vagyok, hisz sok múlik ezen?
Reggeli 3db abonett, 2db főtt tojás, uborka, pár szelet sonka, fél liter zöld tea
tízórai vagy vagy-alma kefír
ebéd hús/hal saláta(mindenféle, paprika, paradicsom, zöldborsó, saláta levelek, répa, cukkini, brokkoli stb)
uzsonna 15dkg túró
vacsora fehérje shake
csak víz, mellette zöld tea reggelire, 1-2 kávé is belefér persze cukor tej nélkül
Mozgásnak annyi, hogy már gyenge vagyok és nem szabad magam meghúzni, szóval szobabicikli kb 1 óra meg előtte egy kis bemelegítés, de van hogy ezt már nem nagyon bírom így a napi meló mellett mert már eléggé gyenge vagyok
Most vagyok 165/70
Eddig sem ettem sok édeset zsírosat csak egy kicsit több gyümölcsöt, olajos magvakat
Ezt most mellőzni fogom
Köszönöm a segítséget!
Normál esetben azt mondanám, hogy ez baromi kevés, de mivel időre muszáj lefogynod, így ehhez mérten adok pár tanácsot.
Az alacsony ch jó ötlet, sőt én a mérlegelés előtti 3-4 napban nagyon alacsonyan tartanám a ch-t (szinte nullán) és a mozgást is mellőzném, hogy minden megkötött víz távozzon.
Az étrendedből kivenném a gyümölcsöt, a hüvelyeseket (zöldborsó) és a sárgarépát. A többi zöldség mehet.
Tehát sok fehérje, minimális ch, zsírból viszont -főleg nőként- kell a napi 30-40 gramm.
De ez tényleg csak erre az időre szól, ezt ne csinálja senki hosszú távon.
Szerintem vacsira ehetnél többet, és reggelire kevesebbet. Aztán. Sokkal hatásosabb lenne, a szétválasztó diéta (ami annyit tesz, hogy egy étkezés/napnál csak szénhidrátot vagy csak fehérjét eszel. Persze, mértékkel!)
A napi 3 étkezést nem véletlenül találták ki, ajánlom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!