Nagyon elszánt vagyok, csak sajnos nem értek hozzá, segítene valaki?
Azok közé a nők közé tartozom, akik a fél életüket végig fogyózzák általában eredménytelenül. Mert a súlyom, mint a libikóka föl, le, valószinűleg a nem megfelelő diéta, sport aránya miatt Ma újból neki fogok, de határozottabban. Vettem magamnak egy táblát a szobámban, lefényképeztem magam, kiraktam a képet összegyűjtöttem milyen sportolási lehetőségeim vannak, mi fér bele az anyagiakba, időbe..stb.. A probléma csak a táplálkozás, egyszerűen annyi helyen olvastam és annyi dolgot, hogy nem tudom már mit higgyek, de ilyen mindenféle tanácsadóra sajnos nincs pénzem.. A kérdésem van itt olyan ember, aki az egészséges táplálkozásban tényleg otthon van és adott esetben intézhetem hozzá a kérdéseim?
Még egy kérdés, ami már rögtön első nap felvetődött a jázmin rizs mennyire hízlal a sima rizshez képest? Illetve a sporttal kapcsolatban is mégegy kérdésem lenne, sajnos a közelben nincs futópálya, így marad a beton valóban tönkre teszi a térdeim ha hetente többször beton úton futok? Aki esetleg csatlakozna hozzám a fogyózásban szóljon nyugodtan.
ha félted a térded akkor szobabicó vagy elliptikus trainer, vagy sima bicikli. első két esetben ha teheted vegyél olyat ami tud kcalt mérni. csak hozzávetőleges értékeket kapsz, nem halálpontosat, de támpontnak mindenképp jó, + ha van benned némi versenyszellem akkor meg tudod dönteni a napi, heti kcal értékeidet.
kajával kapcs ha van konkrét kérdésed szívesen válaszol itt bárki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!