Le kéne fogynom juniusra 18Kg-ot? Mit tegyek?
Nos..
Le szeretnék fogyni 17-18kg-ot nyárra meg a suli végére:) és valami gyors mondszer?(tudom azt mondjátok hogy gyorsan nem lehet)de valami diéta vagy tabletta?mindegy nekem csak hatásos gyors es jó legyen tudom az étel a lényeg..hogy egesegesen táplálkozzak..de valami nincs?hát ugy hogy utána ne logjon a böröm mert a combomom rengeteg zsír vann és hogy az a fogyás után le logjon..meg akarok május végén vásárolni új nyári ruhákat és ha megveszem aztán utána fogyok és nagy lesz rám...az meg hülyeség kétségbe vagyok esve nemtudom hogy mit tegyek ha roszul irtam bocsi teloról vagyok köszi elölre is!:)
Ahhoz hogy a bőröd is visszahúzódjon valamelyest, heti 0,5-1 kiló az optimális fogyás.
fehérliszt és cukor teljes elhagyása, napi 5x-i evés( kisa dagok) és mozgás...a kritikus helyekre (comb, fenék, has) erősítés
"Nem tudom mit tegyek"
Azt teheted, hogy elfogadod, így magad ahogyan vagy. És már most észbe kapsz, hogy jövő tavaszra szép csinos alakod legyen. Egy intenzív diéta esetén is, 4 hónap, azaz NÉGY hónap mire ennyit le tudsz adni. Egy tartható életmód váltással, vagy nevezzük diétának, fél év. Szóval karácsonyra még sikerülhet.
Nos, most azt mondod, nem érdekel, lesz ami lesz, koplalni fogok. (Tudom én is voltam kamasz :), én is koplaltam.) De azzal tudod mit érsz el? A tápanya hiány következtében kihullik a hajad, a köröm ágyadnál elkezd repedezni a bőr, ami fájdalmas is, a körmöd nem nő, csak törik, gyenge leszel és hisztis, állandóan aludnál, vagy rosszabb esetben a csokihoz nyúlsz, és a pont az ire, a bőröd csúnya, lógós lesz. Ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!