Mennyit kell fogynom hogy ilyen alakom legyen?
2014. máj. 17. 11:04
2/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy ilyesmi mert a mellem nagyobb..
2014. máj. 17. 11:38
3/18 anonim válasza:
Szálkásító étrend, erősítő edzés..
4/18 anonim válasza:
Nekem ilyen alakom van, mint amilyet szeretnél 70kgval, és 162cmvel.
5/18 anonim válasza:
Szerintem nagyjából 15-20 kilóra lehetsz tőle, ő se egy csonti. Szerintem nagyon csinos, én is valahogy így szeretnék kinézni, és kb veled járok egy cipőben. :) Hajrá!
6/18 anonim válasza:
+10kg izom - 20kg zsir, egy ev alatt sikerulhet
7/18 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, küldenél képet?
2014. máj. 17. 12:49
8/18 anonim válasza:
nem. Bármennyit is fogsz fogyni, ilyen alakod neked sosem lesz, mert az alkatod, a bőröd teljesen más, már most látszik, hogy a bőrőd állaga nem az igazi. Fogyni fogyhatsz simán, de neked sosem lesz olyan vékony derekad.
Az adott fotón lévő nőnek genetikailag ilyen a formája, a tiéd teljesen más. Sose csapd be magad.
9/18 A kérdező kommentje:
Régen 102 voltam. mindent megfogok tenni hogy egészséges és szép alakom legyen :) így az elején még csak napi 25perc szobabicikli van + séta és tesi órák. Egyelőre erre van idő, reggel teljeskiörlésű kenyeret eszek a suli miatt de nyáron kiiktatom.
Szünetben főleg grillezet húsokat, tojást, túrót stb fogok enni és mindennap megyek edzeni.. az edzés nem tudom hogy lesz, de ebben majd kérek segítséget valakitől.
2014. máj. 17. 12:56
10/18 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen. De lehet igazad van mert körte alakú vagyok :(
2014. máj. 17. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!