Szerintetek milyen az alakom, hány kg vagyok és még mennyit kéne fogynom? (kép)
Nincs rossz alakod. Kg-hoz tudni kéne a magasságod is, mert nem mindegy, hogy 160 vagy 180 centi vagy. :)
Én azt mondanám, hogy 5 és 10 kiló között, ahogy te érzed, és ahogy változik a tested. Inkább kinézetre/centire csináld, ne kilóra, mert az nem mindig megbízható. :)
Szerintem edzetlen az alakod, szép-szép mert nőies és fiatal vagy, és ha így folytatod nagyon szét fogsz csúszni.
50-80 kg közé tippelnélek.
Annyit kéne fogynod, hogy lemenjen az a hájmennyiség ami a cukorevés miatt van rajtad (bővebben kifejtve: ami a cukor és keményítő és tejtermékevés miatt).
És edzeni kéne, nem kicsit keményen.
Még hogy ő körte! Véletlenül sem!
A körte jellemzője: kicsi váll, kicsi mell és ehhez képest széles csípő, erős combok.
A kérdezőnek kb. C-s melle van, a vállvonala pedig túlnyúlik a csípőjén.
A dereka hangsúlyos, így az alma is kizárva.
Mindent összevetve, a homokórához áll a legközelebb.
Kb. 66 kg lehet.
Én 5 kilót mondanék, hogy annyit adj le.
A lábad combközéptől lefele nagyon vékony. Sok-sok guggolást, kitörést javaslok a "zsírégető" edzések (intervallum, kocogás) mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!