Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így jól néz ki a hasam, vagy...

Bia678 kérdése:

Így jól néz ki a hasam, vagy szerintetek kéne fogynom? (Kép lent)

Figyelt kérdés
Tél elött még izmosabb és laposabb volt, de híztam ùgy 3 kg-t. Kb. így néz ki (google-on talàltam, de az én hasam is ilyen). Szerintetek ez jó így? : [link]

2014. máj. 2. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia. Nem akarlak bantani, de az oszinte valaszom nem fog orommel eltolteni: szerintem hajas a hasad, persze nem veszesen, ha amugy is olyan toltott galamb forma vagy (husisabb lanyra gondolok), ami persze sok nőnek kifejezetten jól áll. Ebben a nadragban nagyon elonytelenül mutat a hasad (uszogumiszeruen kibuggyan), viszont ruhaban, szoknyaban vagy kevesbe szorosban mar nem veszes). Az a 3 kilo reszben a hasfaladra ment zsirkent. De nem tudom hany eves vagy, mert 13-17 kozott nehogy most nekiallj fogyokurazni es azon izgulj, hogy egy ismeretlen a neten lehajasozta a hasad;-), hanem irod, hogy tobbet mozogtal: Hajra terj vissza a mozgashoz, jarj erobikra vagy zumbara, fuss, biciklizz, gyalogolj, turazz valamelyik csak bejon es ugyis hamarosan strandszezon es nyar: irany a zoldseges/gyumolcsös es ussz:-).

AZ EN HASAM is hasonlo, egy gyerek utan es sok mutetet kovetoen, mozgasszegeny eletmod mellett.de ilyen nadragot nem.merek folvenni :-).Szoval nem annyira veszes.

2014. máj. 2. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
bocs nem a tied, hanem a " modellednek" talalt képen latható xy hasa:-D nem olvastam elég figyelmesen.
2014. máj. 2. 21:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszodat, majd ùjra elkezdek sportolni. A mostani idöszakban sajnos kimaradt :-)
2014. máj. 2. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát egyberészes fürdőruhával és takaró pólókkal elmegy. Kitenni nem ajánlom, mert nem azért néznék meg annyira jól mutat. De egy nagyobb méretű nadrágban lehet jobban nézne ki. Amúgy hidd el sokan vannak akik boldogok lennének ha csak ekkora hasuk lenne mint neked van.
2014. máj. 2. 22:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :-) & emlékszem, milyen gáz volt amikor a sulival ùszni mentünk és nekem csak 2 részes fürdöruhám volt. Akkor nevettek meg viccböl megfogdosták a hasam -.-
2014. máj. 2. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
A sulisok bunkók voltak akkor. Ez azért nem olyan poci amit ki kell nevetni. Szerintem azóta jónéhányuknak hasonló, vagy még nagyobb úszógumija van.
2014. máj. 3. 07:49
 7/11 anonim válasza:
70%
Nem sértésből mondom, de nem ártana valamit kezdeni. Hasizom vagy futás, ne egyél zsíros kaját,édességet és a kenyér is hízlal. Kívánok sok sikert a fogyáshoz :)
2014. máj. 3. 21:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi & nem bántásnak veszem, mert a öszinte vélemény nekem fontos :))
2014. máj. 3. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Hogyha el kéne mesélni valakinek, hogy hogyan néz ki a hasam, akkor ti milyen jelzöket mondanátok?
2014. máj. 4. 00:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Hasizommal aztán semmire nem fog menni. Ide diéta kéne meg aerob edzés.
2014. jún. 22. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!