Kellene fogynom? Elég nagynak látom a hasam (kép)
2014. márc. 20. 13:53
2/9 anonim válasza:
Ja bocsi rosszul toltotte be.Nekem ugyanilyen a hasam,es most neki alltam fogyozni,es edzeni.:)
4/9 anonim válasza:
Egy picit igen, de ne a fogyásra koncentrálj, hanem keressél olyan mozgást heti 2-3 alkalommal, amit élvezel is, pl. zumbát tudom ajánlani.
5/9 anonim válasza:
Nem is csak a hasad nagy, a feneked, combod is, kellene fogynod.
6/9 anonim válasza:
Kedves MinimorRris, a zumba segít az álloképesség fejlesztésében is, veszélyes szituban pedig a futás a legjobb taktika nem csak nőnek, férfinak is.
Férfi persze csak akkor fusson el, ha rajta kívül szerette, segítségét jogosan elvárható személy nincsen veszélyben. Saját presztizse miatt, azonban hülyeség felvenni a harcot, ha szétvei is támadóját, de közben késsel végigkaristolják az arcát, akkor az már nem volt jó bolt.
7/9 anonim válasza:
Veszélyes szituáció azért veszélyes, mert nem lehet elfutni belőle..
Zumbaállóképesség mindenkinek. (facepalm)
8/9 anonim válasza:
Zumba és állóképesség egy mondatban? :D Ne nevettess
9/9 anonim válasza:
A halálomat akarják. Azt hiszik engem halálra lehet nevettetni. De küzdősport állóképesség kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!