Ebböl lehet kockahasat csinálni? Lent képpel!
Ha igen annak nagyon örülnék :) Ha nem, akkor szépen kérek mindenkit ne kritizáljon, mert ennél jóval kövérebb voltam. Rengeteg diétával és sportal értem el ezt is. Csak nem tetszik, és így nem érzem jól magam. A lábam szerintem jóval véknyabb mint a felső testem, és így egyáltalán nem szép szerintem. Szeretnék ezen változtatni. Mielőtt nekem álna valaki, nagyon odafigyelek az étkezésre is! ha van felesleg pénzem nem csokikat veszem, hanem inkább gyümölcsöt! :)
Igen
Diéta és hasfelülés!
mert ha nem diétázol hiába edzed a hasad a zsír mindig el fogja takarni a hasizmot!
Hát, a fő probléma az, hogy a gyümölcsöktől nem lesz kockahasad. Mondjuk a gabonafélék elhagyása szerintem jót tenne. Eléggé durván fel vagy puffadva, majdnem, mintha terhes lennél.
Persze semmi nem lehetetlen, de nagy munka kell hozzá.
DIÉTA-TELJES TESTES EDZÉS, hogy ne légy gnóm- AEROB EDZÉS
Elnézést a csupa nagy betűért. Megkaphatnám a jelenlegi étrended?
Egyébként tett fel a kérdést testépítés kategóriába, ott többen tudnak válaszolni, de nyugi, nem leszel full izmos, persze lehetsz ha akarsz :)
Ajánlom a Sárga Kapszula elolvasását, ott leír sok mindent a tömegnövelésről, és a szálkásításról, neked az utóbbi kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!