Valaki próbálta már a cga800 tabblettát? Ha igen ez hatásos?
#cga800
2014. máj. 20. 19:58
1/10 anonim válasza:
Komolyan mondom, kéne nekem is egy ilyen "fogyicéget" csinálni! Bármit el lehet adni.
2/10 anonim válasza:
Kérdező: meg tudod mondani melyik cég forgalmazza? ... Nem? ... ez nem gyanús?
3/10 anonim válasza:
Az is érdekes, hogy a faces névvel, képpel megjelent hozzászólókat nem lehet megtalálni a facen...
4/10 anonim válasza:
Én is rá kerestem minden kommentelőre a facebookon név szerint,de egyik sem található.Pedig elég hihető volt a CGA800.De így sztem kamu.
5/10 álom manó válasza:
ez szerintem megbízható
6/10 anonim válasza:
Szerinted mitől megbízható? Kapcsolatnál csak email cím, se telefon, se cégnév...
7/10 Doo79 válasza:
Schüssler só. Ha tényleg fogyni szeretnél. Több féle létezik, hogy neked melyik mire jó? neten nézz utána google a barátunk. Én 8kg-ot fogytam tőle 2hónap alatt. De ez egyszeri alkalom nem fogsz tőle havi 8kg-ot le adni.
8/10 Trainer6805 válasza:
Kíváncsiságból kipróbáltam. 1 hónap alatt 2 kg ment le, pedig van rajtam vagy 10, ami fölösleges. Viszonylag sportos az életmódom, de ülőmunkát végzek, és össze-vissza tudok csak táplálkozni.
Csodák, csodaszerek nincsenek: rendszeres testmozgás mellett a kalóriaszegény (de vitamindús!) és rendszeres táplálkozás hat csak. Ez inkább placebo...
9/10 anonim válasza:
Facebook csoportja is van és nincs rajta semmi. Egy kövér, orvosnak felöltözött pancser makog valamit angolul...
10/10 anonim válasza:
Kamu az egész! Megvásároltam, kipróbáltam és talán 3 hét alatt 2kg minusz??? Ennyit normál esetben is ingadozhat a testsúly. Senkinek nem ajánlom! Csalás az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!