A zöld tea hatásos-e?
Sziasztok! Abban szeretném kérni tanácsotokat, h valóban jól hat-e a fogyásra a zöld tea. Mennyi idő kb., mennyi idő után látható a fogyás, persze diéta mellett Ha igen, akkor mindegy milyen tea csak zöld tea legyen?
Úgy szeretnék fogyni,h elhagyom a kenyeret,édeset minél kevesebbet ha eszem is csak a délelőtti órákban. Nem szeretnék mindent elvenni magamtól, mert félek attól ha abba hagyom a diétát, akkor vissza jönnek a kilók. Úgy menjenek le a kilók,h eszek majdnem mindent, h utána is meg tudjam tartani a súlyomat!
A tea nem fogyaszt, se a zöld, se a fekete.
Az jó módszer, hogy mindent eszel amit eddig, csak keveset, és vacsorára már semmit, ha esetleg mégsem bírod vacsora nélkül, akkor egyél gyümölcsöt.
A zöld teának semmi köze a fogyáshoz,ha akarod beviheted ezzel a napi folyadékszükségletet ,cukor nélkül természetesen,de nem ettől fogsz lefogyni. Nem kell enni kenyeret,tésztát,süteményt,tejet .
És mozogni kell.
fogyasztó hatása nincs, de ettől még nagyon egészséges, csak ajánlani tudom
én érzem magamon a jótékony hatását, de fogyasztó hatása nincs, bár az anyagcserét gyorsítja a sok folyadékivás, de az a víznek köszönhető, nem a teanövénynek
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
én nem fogyni szeretnék a teával hanem hozzá segiteni!
köszönöm az oldalakat amit ajánlott az utolsó válaszolóm ,igen hasznosnak találtam, és sok információt szereztem ,köszönöm :)
Az első pár válaszoló marha okos..
Nyilván ha össze-vissza zabálsz attól nem fogsz lefogyni ha elszürcsölcs egy csésze zöld teát, de megfelelő étrend mellett abszolút hatásos. Amire figyelj oda:
- keress jó minőségű teát(drogériában lehet kapni)
- nem szabad 100 fokos vízzel főzni, 80-85 fokon kell leönteni
- ne hagyd 2-3 percnél tovább ázni
- citromot minél később tegyél bele, mert a forró víztől kimegy belőle a vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!