Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zöld tea hatásos-e?

Orchidea3 kérdése:

A zöld tea hatásos-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Abban szeretném kérni tanácsotokat, h valóban jól hat-e a fogyásra a zöld tea. Mennyi idő kb., mennyi idő után látható a fogyás, persze diéta mellett Ha igen, akkor mindegy milyen tea csak zöld tea legyen?

Úgy szeretnék fogyni,h elhagyom a kenyeret,édeset minél kevesebbet ha eszem is csak a délelőtti órákban. Nem szeretnék mindent elvenni magamtól, mert félek attól ha abba hagyom a diétát, akkor vissza jönnek a kilók. Úgy menjenek le a kilók,h eszek majdnem mindent, h utána is meg tudjam tartani a súlyomat!

2014. máj. 19. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem, szerintem nem hatásos.
2014. máj. 19. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

A tea nem fogyaszt, se a zöld, se a fekete.

Az jó módszer, hogy mindent eszel amit eddig, csak keveset, és vacsorára már semmit, ha esetleg mégsem bírod vacsora nélkül, akkor egyél gyümölcsöt.

2014. máj. 19. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

A zöld teának semmi köze a fogyáshoz,ha akarod beviheted ezzel a napi folyadékszükségletet ,cukor nélkül természetesen,de nem ettől fogsz lefogyni. Nem kell enni kenyeret,tésztát,süteményt,tejet .

És mozogni kell.

2014. máj. 19. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

fogyasztó hatása nincs, de ettől még nagyon egészséges, csak ajánlani tudom

én érzem magamon a jótékony hatását, de fogyasztó hatása nincs, bár az anyagcserét gyorsítja a sok folyadékivás, de az a víznek köszönhető, nem a teanövénynek

2014. máj. 19. 17:30
 5/9 anonim válasza:

Jó nagy seggokosok vagytok mind. Hogyne lenne már fogyasztó hatású, miután anyagcsere-gyorsító?

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha több infó kell a zöld és egyéb teákról, van egy FaceBook csoport Tea-Életelem néven. Ott állandóan jönnek a posztok a fogyasztó hatásokról.

2014. máj. 19. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

én nem fogyni szeretnék a teával hanem hozzá segiteni!

köszönöm az oldalakat amit ajánlott az utolsó válaszolóm ,igen hasznosnak találtam, és sok információt szereztem ,köszönöm :)

2014. máj. 20. 09:47
 7/9 A kérdező kommentje:
még egy kérdés! olvastam ,h a citrom is jól segiti a zsirégetést, ha bele tenném zöld teába azzal nem rontok el semmit,igaz? vagy ha tennék vizbe citromot és izesiteném sacharinnal? cukorbetegek használják, gondolom akkor nekem is jó cukor helyett teába, kávéba.
2014. máj. 20. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első pár válaszoló marha okos..

Nyilván ha össze-vissza zabálsz attól nem fogsz lefogyni ha elszürcsölcs egy csésze zöld teát, de megfelelő étrend mellett abszolút hatásos. Amire figyelj oda:

- keress jó minőségű teát(drogériában lehet kapni)

- nem szabad 100 fokos vízzel főzni, 80-85 fokon kell leönteni

- ne hagyd 2-3 percnél tovább ázni

- citromot minél később tegyél bele, mert a forró víztől kimegy belőle a vitamin

2014. jún. 5. 03:33
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot megfogadom, és ha a zsirégető teába tennék citromot annak is ugyan ilyen hatásosnak kellene lennie... remélem sikerül a szétválasztott diétát választottam nem a 90 naposat,mert sokan keverik a kettőt.Persze iszom a teát is...
2014. okt. 1. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!