Viszonylag sokat, de azt is garantálom neked, hogy nem fogod megtartani. Ugyanis ha éhezteted magad, akkor a szervezeted arra áll be, hogy ha véletlenül jön be kalória, akkor azt azonnal raktározza is ínségesebb időkre. Szerintem sokkal jobban járnál, ha ennél ugyannannyit, mondjuk több zöldséggel, és eljárnál valamit mozogni. Kezdetnek napi 20 perc kocogás is megteszi. (Ha nem irreális, persze, akkor séta is jó. Nota bene: irreális != fárasztó, vagy nehéz)
2014. máj. 14. 19:07
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit eszel akkor. Egy alkalommal is lehet sokat enni. Mérd egy hétig az összmennyiséget, számold a különböző tápanyagokat, az alapján már fogunk tudni mondani valamit.
2014. máj. 14. 19:09
3/9 anonim válasza:
Szerintem kevesebbet, mintha többször kicsit ennél, mivel belassul az anyagcseréd és szervezeted tartalékoló üzemmódba kapcsol, mivel ritkán jut tápanyaghoz
2014. máj. 14. 19:14
4/9 anonim válasza:
Ez irreális, egészségtelen és haszontalan módszer a fogyásra. De a topik és a világháló is tele van ezzel kapcsolatos információkkal, csak pár percet kell kutatnod hozzá.
2014. máj. 14. 19:16
5/9 anonim válasza:
Sokszor kell enni, hogy mindig legyen a gyomorban valami, de alkalmanként keveset. Tehát a napi táplálékmennyiséget kisebb adagokban kell magadhoz venne.
2014. máj. 14. 19:22
6/9 anonim válasza:
Miért fogynál? Az emberi testnek teljesen normális a napi 1 étkezés, hiszen mindig is ez volt, normális esetben nem volt élelmiszerbolt meg hűtő hogy akkor vegyél kaját amikor akarsz.
A normális napi 1 kajálással pedig miért fogynál? Ha sz.art eszel te is úgy mint a többiek, nem fogsz fogyni.
2014. máj. 14. 19:24
7/9 anonim válasza:
Ha fogysz is, 100%, hogy visszahízod. Sőt, többet is..
Többször kell kis mennyiséget enni és ez minőségi táplálék legyen. Nyers zöldségek és minőségi fehérje.
Igyál napi kb 3liter szénsavmentes vizet.
2014. máj. 14. 19:58
8/9 anonim válasza:
Ez kevés infó. Rólad és az étrendedről (összetétel, mennyiség) is többet kéne tudnunk - s akkor se tudnánk megmondani, mennyit fogysz vagy nem fogysz... Napi 1 étkezéssel fogyni is, hízni is lehet.
A sokszor keveset mindenhatóságával nem értek egyet, számomra csapnivaló módszer, szerintem egyél úgy, ahogy a testednek megfelelő. Az enyém nagyon kiakadna, ha szépen megéhezik és ki akarnám szúrni a szemét párszáz kalóriával. Semmit nem adni neki is sokkal jobb, mint ilyen piszlicsáré adagot, amitől csak pokolian éhes lesz. Persze van, amikor kevesebb is elég még nekem is. A test igényei változóak.
2014. máj. 14. 20:53
9/9 anonim válasza:
Az attól függ,mit eszel . Szerintem ez pár éve lett kitalálva,hogy napi 5-6 szor kell enni,gyakorlatilag folyamatosan ébredéstől lefekvésig..Mardosó éhséged pedig nem lesz,ha eleget eszel és nem sz@rt (értsd: fehérlisztes sütemények,cukros nasik, egészségesnek mondott joghurtok stb) . De próbáld ki nyugodtan ,én napi 2re álltam be egy ideje,de egyel is ellenék éhség szempontjából. De ha csak húst,tojást,zöldséget és gyümölcsöt eszel nem is fogsz napi 6 szor enni kívánni,meg nyitogatni a hűtőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!